×
Meny

Inlines Herr

Herr|Dam|Barn
  Filter
Färger
Varumärken
Sko storlek
Hjul diameter
Färdighetsnivå

Bra att veta

Kom i form med inlines


Här hittar du herr inlines och inlines för äldre pojkar. Inlines i denna kategori är fitness inlines, vilket innebär att de är lämpliga för fitness inlines, vilket menas att de är till för motion rullskridskolopp. Du kan hitta inlines för nybörjare och lett övet åkare.

Många män föredrar inlines istället för side-by-side rullskridskor. Eftersom inlines kan användas för olika rull sporter, och eftersom de är mer riktningsstabilitet och därför perfekt om du vill gå fort. Dessutom har många inlines en mer neutral eller maskulin design än vanliga rullskridskor.

Välj rätt ram för inlines herr

Ett allmänt kännetecken för inlines i denna kategori är det hög känga som ger både komfort och fotled stöd. Dessutom är de gjorda för utomhusbruk och de är lämpliga till motions lopp och vanlig transport från plats till plats. Om du letar efter herr inlines för träningsplan kan du definitivt hitta rätt modell här. De flesta inlines har antingen plast eller aluminium ram, men som en vanlig plastram rekommenderas endast för en vikt mindre än 80 kg, annars vill det var en bra idé att välja en aluminium ram när du köper inlines för män. Eftersom plast ram är mjukare än aluminium ram, vilket ger lite mer motstånd att köra på, och man bör därför arbeta mer för att få fart. Aluminium bladet är ofta hårdare än plast ram, och därmed också mer stabilitet och gör att du kan köra fortare. Dock gjorde aggressiva inlines ofta med en stark plast ram eftersom detta är bäst för tricks.

Ett generellt kännetecken genom inlines är denna kategori är den höga stövlarna som båda ger bra komfort och ankelstöttning. Desutom är det gjort till utomhus användning och är gjorda till motions rullskridskolopp och vanliga transport från plats till plats. Om du letar efter herr rullskridskor till skating på motionsplan kan du helt enkelt hitta den rätta modellen här.

Inlines med eller utan broms?

De flesta herr inlines i denna kategori har en broms på baksidan av inlinen. Om du är nybörjare eller använder dina inlines för utbildning är det en bra idé att välja en inlines med broms. Om du däremot måste använda dina inlines till exempel. speed skating eller roller hockey, välj en modell som är avsedd för idrott, och dessa modeller har oftast inte en broms, eftersom det lätt kan komma i vägen och bromsen är överflödig när du har bra bromsförmåga.

Få hjälp med att välja rätt modell genom att läsa om att köpa rullskridskor .

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor