Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Inlines Herr

Herr|Dam|Barn
  Filter
Färger
Varumärken
Sko storlek
Hjul diameter
Färdighetsnivå
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

De fantastiska fördelarna med inlinesåkning

Inlinesåkning är en fantastisk blandning av konditions- och styrketräning som fokuserar på underkroppen. Om du vill komma i form med en utomhusaktivitet är denna sport mycket rekommenderad för att gå ner i vikt och träna höfter och ben. Dessutom gör det höga fokus som krävs för balans och koordination att inlinesåkning är en bra övning för ditt sinne.

Vad gör inlines för män annorlunda?

Det finns en allmän idé om att inlines för män, kvinnor och barn endast skiljer sig åt estetiskt. Detta är inte alltid sant, ofta är inlines speciellt utformade för att passa användarnas fötter perfekt.

Män har bredare fötter än kvinnor, och därför är mäns inlines speciellt utformade för att passa deras specifika fotform. Könsspecifika inlines har vanligtvis samma storlek som vanliga skostorlekar. Innan du köper ett par skridskor ska du dock komma ihåg att kontrollera storleksguiden och mäta dina fötter.

Att välja rätt inlines för män

Att välja rätt inlines är en process som börjar med att bestämma storleken på hjulen. Stora hjul och en längre ram är optimala för dem som söker fart och stabilitet, medan mindre hjul med en kortare ram är perfekta för slalomåkning och snäva svängar.

Välj mellan en hård eller mjuk känga. Hårda Kängor ger ett bra stöd för ankeln, är byggda för att hålla länge och är perfekta för att gå runt på stan. Mjuka kängor är mycket andningsbara, mer bekväma och är perfekta för fitness och inlinesåkning på medellånga sträckor.

De flesta inlinesr för män har kompositramar eller en aluminiumram. Plastramar finns tillgängliga, men rekommenderas endast för lättare användare. Det brukar vara en bra idé att välja en aluminiumram när du köper inlines för herrar.

Oavsett vilket kön du identifierar dig med, kom ihåg att skydda din kropp när du åker inlines: kolla in vår samling av skatehjälmar och skyddsset för att åka inlines säkert och tryggt.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor