Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Tillbehör

Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Vad är det bästa inom vattensports tillbehör?

Vattensports tillbehör, eller surf tillbehör som man även kan kalla det är en viktig del för alla vattensport älskare som spenderar sina dagar på stranden. Under denna kategori faller bland annat ponchos vilket är ett plagg som inte bara skyddar dig från stark sol eller kalla vindar, utan även agerar som ett omklädningsrum vart du än befinner dig. De flesta surfare har ett reparationskit nära till hands, speciellt de som använder sig av uppblåsbar utrustning.

Bland de tillbehör som finns är en ny inflate eller deflate ventil något som kan rädda dagen. Du kan enkelt bytta ut ventilen på din SUP bräda med hjälp av en resin filler och sen är du redo att ta dig ut på vattnet igen. Du finner även lås för säker förvaring av dina värdesaker när du befinner dig i vattnet.

Smidiga tillbehör för dig som tar bilen

Det är långt från alla vattensport älskare som har lyxen att hoppa direkt ner i vattnet från sitt hus. Om du reser med bil för att ta dig ut till vattnet bör du överväga att utrusta dig med en handduk till sätet, takremmar och en momentnyckel. Även om du är blöt och sandig så är det inget problem att hoppa in i bilen så länge du har en vattenfast handduk.

Takremmar är ett perfekt val om du inte har möjlighet för att förvara din bräda i bilen. De ger dig möjlighet för att transportera din utrustning, även under resor på ojämnt underlag. En momentnyckel är ett måste för alla resande surfare så att utrustningen enkelt kan justeras.

Letar du efter mer utrustning? Kolla in sidorna med Skydd till vattensport och Våtdräkter.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor