×
Meny

Sparkcykel deck

  Filter
Färger
Varumärken
Deck längd
Deck bredd
Dropout Form
Vikt
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Välj ett sparkcykeldeck i rätt material

Här kan du se vårt breda utbud av deck till sparkcyklar för både nybörjare och mer erfarna åkare. Alla kickbike-deck på denna sida är gjorda av lätt, men stark aluminium.

Deck till trick-sparkcyklar är gjorda av aluminium i hög kvalitet, vilket gör dem mer hållbara och lämpade för höga hopp och air tricks. Därutöver är deck av aluminium generellt ganska lätta vilket gör det lättare att göra tekniska freestyle-tricks.

Det finns även sparkcykeldeck gjorda av plast, trä och olika sorters stål. Anledningen till att SkatePro bara säljer aluminiumdeck är att de håller länge och har häpnadsväckande lätt vikt - vilket låter åkaren utsätta sparkcykeln för mer och även göra mer avancerade tricks.

Vi kommer aldrig att sälja en produkt som vi inte är 100% säkra på, och det är den största anledningen till varför du inte kan hitta några billiga deck i plast, stål eller trä hos oss.

Integrerade deck till tricksparkcyklar

Alla deck för tricksparkcyklar i denna kategori har en integrerad head tube. Detta innebär att decket redan har en inbyggd head cup, som gör det möjligt att montera headsetet utan ansträngning.

Notera: Se till att du använder ett integrerat headset innan du köper ditt deck. Integrerade deck kan endast användas med integrerade headsets.

Är du osäker på vilket deck eller headset du ska välja till din trick-sparkcykel, kolla in vår guide för sparkcykeldeck och guiden för att välja headset, eller skicka ett meddelande så hjälper vi dig!

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor