MENY
×

Kullager till longboards

  Filter
Varumärken
Kullager precision
Lager typ
Smörjmedel
Spacers

Här kan du hitta vårt urval av lager för longboards. Vårt brett utbud av lager gör att du alltid kan hitta det du söker, oavsett om det är ABEC-3 eller ABEC-9-lager.
Longboard-lager kan vara en av de minsta delarna på longboard. Ändå är lagren en av de viktigaste delarna på din longboard. Denna lilla del säkerställer att hjulen kommer att vända och att du får en jämn upplevelse när du är ute på din bräda.


ABEC förklarade

Några av lagren för longboard som du hittar i denna kategori har en ABEC-gradering. Det innebär att ju högre grad, desto snabbare är lagret. Men ju högre graden är, desto lägre hållbarhet är. Det är också därför du måste överväga, vilken typ av longboarding du gör när du väljer ditt lager.
Några av lagren för longboards som du hittar här har ingen ABEC-gradering, men det betyder inte att det är dålig kvalitet på tvärtom!


Håll dem levande!

När du letar efter lager för longboards, bör du också leta efter distanshållare, om de inte ingår i longboard-lager.
Ja, spacers kan bara se ut som "små metallrör", men de gör ett viktigt jobb - hålla dina longboard-lager levande!


Så vad gör distanserna faktiskt? Avståndsstyckena håller longboarding lagren på plats inuti hjulen. Dessutom förhindrar de att longboarding-lagren pressas när muttern är åtspänd.


Vi har alla typer av spacer i olika storlekar. Du ser ofta att spacers som används för longboarding är 10mm. Hitta vårt urval av spacers här.