×
Meny

Longboards Risers & Longboard Shock Pads

  Filter
Varumärken

Bra att veta

Vad används longboard risers till?

Longboard riser pads, eller risers, är små plastbitar som du fäster mellan longboard decket och trucken. Detta höjer longboarden och hjälper till att förhindra wheel bite.

Det finns två typer av riser pads, platta, rektangulära riser pads och vinklade, kilformad riser pads. Platta riser pads är den vanligaste formen och finns i flera olika tjocklekar. Vinklade riser pads höjer decket, men ändrar också vinkeln mellan kingpinen och pivot pointen. Genom att använda dessa får du mer "sväng" framtill på brädan.

Behövs shock pads till en longboard?

Longboard shock pads ökar också höjden på decket, men de fungerar även som stöt dämpare och bidrar till en jämnare åkning. Att ha detta extra skyddslager är en bra idé om du åker på ojämna ytor och vill skydda ditt deck.

Kom ihåg att om du väljer att använda riser eller shock pads behöver du se till att dina bultar är tillräckligt långa för att kunna fästa den nya installationen. Du kan kontrollera detta i vår guide för Köp av Skateboard Bultar & Riser pads. Om du behöver köpa ny hårdvara kan du gå kolla in vårat utbud av Muttrar och bultar till longboards.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor