×
Meny

Skate Ryggsäck & Väskor

Skate ryggsäck & skate väskor för alla ändamål

Behöver du en skate ryggsäck för att transportera dina inlines, rullskridskor eller skridskor genom stan? Eller behöver du kanske en magväska för din telefon, mobil och nycklar när du är ute i skateparken med vännerna? Kanske är du bara på jakt efter en ryggsäck för att transportera din laptop, tablet eller böckerna till skolan eller jobbet. Det kan även vara så att du letar efter en tålig väska för att transportera din utrustning över långa distanser. Vi har det du behöver.

Vi vet hur viktigt det är att kunna transportera din utrustning på ett säkert och bekvämt sätt. I vårt stora urval av väskor finner du skate väskor i alla storlekar och modeller. Allt från mindre magväskor till väskor med hjul för transport av skidor och snowboard.

I vår skid- och snowboardkategori hittar du också väskor och bälten som är gjorda för högpresterande sporter som längdskidåkning och rullskidåkning, där vikt, form, passform och användbarhet är viktigt.

Gjord för att motstå slitage

Alla våra väskor har en sak gemensamt. De är alla högkvalitativa och gjorda för att motstå slitage som alla väskor utsätts för.

Detta innebär att alla märken är utvalda för att dem är de mest framstående märkena när det kommer till kvalitet, design och pris.

Från skate väskor till magväskor och ryggsäckar till skid-, snowboardväskor. Oavsett vad du letar efter kan du vara säker på att vi har väskan för just dig.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor