×
Meny

Skate väskor & Ryggsäckar

Vi har väskor för alla ändamål


Har du behov av en skate-väska för att transportera dina rullskridskor, fyrhjulingar eller skridskor i hela stan, eller kanske en magficka för att bära din mobil, plånbok eller nycklar när du är ute och skridskor eller bara ute och hänger? Eller letar du efter en ryggsäck för att transportera din bärbara dator, surfplatta och böcker till skolan eller jobbet, eller kanske du är på jakt efter en robust väska för att transportera dina utrustningar över länder och över långa avstånd? Vi har vad du behöver.

Vi vet vikten av att kunna transportera ditt redskap på ett säkert och bekvämt sätt. I vårt brett utbud av väskor hittar du alla storlekar och modeller från små fannyförpackningar till stora resväskor med hjul och påsar för transport av skidor och snowboards.

I vår skid- och snowboardkategori hittar du också väskor och bälten som är gjorda för högpresterande sport som längdskidåkning och rullskidåkning, där vikt, form, passform och användbarhet är viktiga.

Gjord för att motstå slitage


Alla våra väskor har en sak gemensamt. De är alla högkvalitativa och gjorda för att motstå slitage som alla väskor utsätts för.

I den här kategorin hittar du märken som Douchebags, Herschel, Burton, Dakine, SkiGo, Globe och många andra. Alla utvalda eftersom de är de starkaste varumärkena när det gäller kvalitet, design och pris.

Från skate-väskor till magväskor och ryggsäckar till skid-, snowboard- och resväskor. Oavsett vad du kan vara säker på, att vi har din väska.

SkatePro