Glad Alla Hjärtans Dag
Specialerbjudanden och rabatter  -  Visa erbjudanden
×
Meny

Skate Ryggsäck & Väskor

  Filter
Varumärken

Skate ryggsäck och skate väska: Det bästa sättet att bära dina inlines

Oavsett om du är ett proffs som letar efter ett effektivt sätt att frakta dina inlines till nästa träning eller om du är en pendlare som åker genom staden och behöver förvaring för din utrustning så är en rullskridsko väska eller skate ryggsäck vad du behöver.

Dessa typer av väskor och ryggsäckar är särskilt utformade för att bära din utrustning på ett säkert och bekvämt sätt. De är tillverkade av slitstarka material som kan motstå alla typer av skador som de vassa kanterna på dina inlines kan orsaka, och har ofta extra fickor för att bära skyddsutrustning.

RULLSKRIDSKO VÄSKA / INLINE SKATE VÄSKA

Väskor för rullskridskor och inlines är triangelformade väskor som du kan använda för att transportera dina rullskridskor på medellånga och långa resor. De finns i olika storlekar för att passa alla typer av inlines och de är ventilerade för att hålla din utrustning torr.

RULLSKRIDSKO RYGGSÄCK / INLINE SKATE RYGGSÄCK

Ryggsäckar för rullskridskor och inline skates är ganska lika vanliga ryggsäckar. De finns också i olika former och storlekar och har flera fickor för att du ska kunna ha dina saker med dig när du är på språng. Till skillnad från vanliga ryggsäckar tillverkas många rullskridsko ryggsäckar och inlines ryggsäckar med utvändiga detaljer, som remmar, på vilka du kan hänga dina rullskridskor.

Ska jag ha en skate ryggsäck eller en skate väska?

Om du ska ha en skate väska eller en skate ryggsäck beror helt på dina behov.

En skate väska rekommenderas ofta till dem som reser med bil eller kommunaltrafik, och som söker ett sätt att hålla eller förvara sina inlines på ett säkert sätt tills de har nått sin destination.

En skate ryggsäck är å andra sidan ett perfekt val för de pendlare som vill bära sina inlines tillsammans med sin laptop eller sina anteckningsböcker bekvämt på sina axlar. De som rör i staden på cykel brukar också föredra att bära sina rullskridskor eller inlines i en skate ryggsäck.

Är du intresserad av andra inlines tillbehör? Kolla in våra Kläder & Tillbehör och Rullskridskor Skydd och gör dig redo för ditt nästa äventyr på hjul.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor