Glad Alla Hjärtans Dag
Specialerbjudanden och rabatter  -  Visa erbjudanden
×
Meny

Skateboard Cruiser Truckar

  Filter
Varumärken
Axelbredd
Truckstorlek
Truck typ

Bra att veta

Cruiser truckar för att matcha din stil

När det kommer till truckar till cruiser boards, så finns det inga regler för vilken typ av truck du måste välja. Du kan antingen använda standard kingpin truckar, som vanligtvis ses på moderna skateboards eller reverse kingpin truckar, som vanligen används för longboards. De flesta mindre cruiser boards har så kallade topmount truckar, vilket betyder att truckarna monteras fast under brädan.

Hos cruiser boards är truckarna ofta lite lösare om man jämför med skateboards eller longboards, vilket möjliggör skarpare svängar.

Vilken storlek på cruiser truckar ska jag ha?

Tumregeln för cruiser truckar är att skaffa ett par som är lika breda som ditt deck. Generellt betyder detta att den storlek på truckar som passar bäst för de flesta cruiser decks är 150 mm, men det är såklart möjligt att välja både större och mindre än så. Om du vill ha mer information om vad som är rätt storlek för din bräda kan du ta en titt på vår Skateboard truck storleksguide.

Vilken storlek du väljer är i slutändan upp till dig, men det är viktigt att du har gott om fri höjd mellan hjul och deck. Om du har för stora truckar så ökar risken för wheel bite och en mindre trevlig åkupplevelse.

Om du får wheel bite kan du överväga att skaffa Riser Pads.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor