×
Meny

Tillbehör

  Filter
Hjul diameter

Tillbehör för sparkcykel med stora hjul

En sparkcykel med stora hjul är primärt anpassad för transport, och inte för hopp och åkning i skateparken. En sparkcykel med stora hjul av denna konstruktion passar perfekt för pendling.

När du använder din sparkcykel för transport, kommer vissa delar att slitas ut med tiden. De vanligaste delarna som behöver bytas ut är oftast hjulen, kullager och griptape.

Oroa dig inte. Dessa tillbehör är inte särskilt dyra att byta ut, och genom att byta ut dem kan du ge din sparkcykel en tydlig uppgradering.

Ett mjukare hjul - en behaglig åktur

Hjulen på sparkcyklar med stora hjul för vuxna är vanligtvis ganska mjuka i förhållande till hjulen på tricksparkcyklar. De tillverkas av material som är optimerade för högre hastigheter och ger åkaren en mer smidig åktur.

Hjulen i denna kategori med sparkcykel tillbehör varierar i storlek och är kompatibla med de flesta sparkcyklar som använder sig av stora hjul. Innan du köper nya hjul bör du undersöka viken storlek du har på dina nuvarande hjul. Om du väljer ett hjul i samma storlek som ditt gamla, kan du vara ganska säker på att det passar. Om du önskar att köpa ett hjul med större diameter är det alltid bra att ta reda på om detta passar med din sparkcykel. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du är osäker.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor