MENY
×

Tillbehör

  Filter
Varumärken
Hjul diameter
Hjulets nav bredd

Du behöver vuxna sparkcykel tillbehör för att fortsätta rulla


En storhjulig sparkcykel är främst gjord för transport, och de är inte gjorda för att ta de tungaste misslyckandena i skateparken. Med det sagt kan du fortfarande göra några knep och hoppar på dessa stora hjulsparkcyklar.

Oavsett om du gör tricks eller strikt använder din sparkcykel för transport, kommer någon del att vara utsliten vid någon tidpunkt. De vanligaste delarna, som kan behöva en ersättare, är hjulen, lagren och griptejpen.

Men oroa dig inte. Dessa vuxna sparkcykeltillbehör är inte så dyra att ersätta, och byte av dem är ett uppenbart sätt att ge din stora hjulsparkcykel en märkbar uppgradering.

Ett mjukare hjul - en mjukare åktur


Hjulen på vuxna sparkcykel är vanligtvis ganska mjuka jämfört med hjulen på pro och stunt sparkcyklar. De är tillverkade i material som optimeras för höga hastigheter och för att ge ryttaren en flödesliknande sparkcykel-upplevelse.

Hjulen i den här kategorin för vuxna sparkcykel tillbehör varierar i storlekar från 180 mm till 230 mm och är kompatibla med de flesta stora hjulspårare. Innan du köper dina nya hjul, bör du göra lite forskning om storleken på dina nuvarande hjul. Om du väljer ett hjul i samma storlek som dina gamla, kan du vara ganska säker på att de passar. Om du vill köpa en större hjuluppsättning än din nuvarande uppsättning, är du alltid välkommen att ge vår kundservice ett samtal, för att vara säker på att din stora hjulsparkcykel är kompatibel med de större hjulen.