Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Delar och tillbehör för sparkcykel med stora hjul

Tillbehör för sparkcykel med stora hjul

Sparkcyklar med stora hjul är perfekta för att pendla till jobbet eller bara att ta dig från A till B, men efter ett tag kan reservdelar komma till användning. Efter flera kilometer av åkning så är det förväntat att visa sparkcykel delar behövs bytas ut för att kunna fortsätta åka säkert. Vanliga tillbehör för sparkcykel med stora hjul är sparkcykelhjul, kullager, däckslangar och bromsar.

Att byta sparkcykelhjul

Det är nödvändigt att byta ut hjulen på din sparkcykel när de har slitits ner eller fått en punktering som inte går att laga. Det kan också vara för att byta storlek eller material på hjulen för att få en annan typ av åk upplevelse. Uppblåsbara sparkcykelhjul funkar bäst på ojämnare underlag, och polyuretanhjul kommer att rulla lättare och mer effektivare på jämnare underlag.

Hjul till sparkcyklar för vuxna är oftast mellan storlekarna 180 mm och 250 mm och är kompatibla men de flesta sparkcyklar med stora hjul. Innan du köper nya hjul bör du undersöka vilken storlek dina nuvarande hjul är. Vill du vara säker på att dina nya hjul passar kan du välja samma storlek som dina gamla. Om du vill montera större hjul, kolla specifikationerna för din sparkcykel för att se om det finns tillräckligt med utrymme för bredden och höjden på hjulen. Om du vill byta till mindre hjul kan du behöva använda spacers för att kompensera för den smalare bredden.

Ibland är allt som ett hjul behöver för att fungera som de ska ett par nya kullager. Dessa kullager följer en standard storlek och är desamma som används för tricksparkcyklar. Spana in vårt utbud av Kullager till sparkcyklar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor