×
Meny

Speed Skate Underhåll

  Filter
Färger
Varumärken

Bra att veta

Håll dina speed skates i topp skick

Som alla speed skaters vet är marginalerna små under loppen. Därför är det viktigt att du gör allt du kan för att få ett övertag över dina motståndare. Det enklaste sättet att göra detta är att utföra regelbundet underhåll på dina speed skates. Även om det inte är den roligaste av uppgifter rekommenderas det för alla åkare, oavsett om du tävlar eller åker för skojs skull.

Underhåll för speed skates finns i olika former. Kullagerrengöringsmedel gör processen att rengöra dina kullager mycket enklare. Här hittar du också en rad kullageroljor och speed solutions. Dessa ska appliceras efter att du har rengjort dina kullager och gör att dina kullager rullar smidigt.

Speed skate verktyg för en perfekt setup

Inline speed skate verktyg är kanske den viktigaste delen av utrustning för speed skateåkare. Om du har en skruv lös eller bara vill se till att allt är ordentligt åtdraget innan ett stort lopp så är ett speed skate verktyg precis vad du behöver. Att veta att du har dragit åt allting ordentligt innebär att du kan åka säkert och med självförtroende. Speed skate verktygen är vanligtvis multifunktionella och har ibland upp till fem olika verktyg. Vanliga verktyg är bland annat en kullageruttagare samt skruvmejslar.

Oavsett hur väl du underhåller dina speed skates så kommer det att komma en tid när de är slitna och måste bytas ut. I vår kategori Speed Skate Delar hittar du alla reservdelar du behöver för dina speed skates.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor