Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Skateboard Armbågsskydd

  Filter
Storlek

Behöver jag armbågsskydd när jag åker skateboard?

I slutändan är det ditt val om du vill ha på dig armbågsskydd, men att ha på sig ett par kommer att skydda dig ifrån sår och skador på dina armbågar. Att skada detta område kan resultera i en långvarig skada som hindra dig ifrån att skejta på ett längre tag.

Du hittar en stor variation av armbågsskydd på marknaden som variera i storlek och hur hårda de är. Hårda skydd har ett stort plastskal på det yttre lagret. Mjuka skydd har mer komfort och använder skum teknologi för att absorbera stötar vid fall. När det kommer till storlek kan du antingen välja ett skydd som bara täcker armbågen eller ett skydd som är mer som en längre och vadderad arm.

Kom ihåg att skateskydd inte bara är för skateboarding! Att ha på sig armbågsskydd är också användbart om du gillar att cruisa och åka longboard.

Hur ska armbågskydd sitta?

Ett armbågskydd ska sitta säkert och tight men inte begränsa ditt rörelseutrymme. Om det är svårt att böja din arm, tyder det på att de sitter för tight. Vissa typer av armbågsskydd har kardborreband så att du enkelt kan justerar de så att de passar.

Eftersom att mjukare skydd generellt sett är mindre, kan de oftast bäras under kläder, medans de större, hårdare skydden bör bäras utanpå. Dessutom är de flesta armbågsskydden både ergonomiska och lätta, vilket betyder att ha skydd inte kommer hindra dig i ditt åkande.

Armbågsskydd är bara en del av den skyddsutrustning du bör ha på dig när du åker skateboard. Om du behöver ett helt skyddssett, spana in våra 3-pack Skyddsset.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor