MENY
×

Halsdukar / Tubhalsduk

  Filter
Färger
Varumärken

Halsdukar för vardagen, skidåkning och snösporter

Vi vet, att motvind kan vara extra kallt och obekväm när du åker skidor, sparkcyklar och liknande. Därför kan du med SkatePro hitta halsdukar och halsvärmare för att skydda halsen och skydda mot kylan och förkylningar.

En tubhalsduk är, vad som är känt som en hals klädsel som inte binds, eftersom den är ansluten runt om. De är särskilt användbara när du är på semester för att åka skidor eller snowboard, eftersom de håller halsen varm och kylan utanför. Dessutom är de lätta att packa i väskan och ta med på en skidresa som halsvärmare antingen fylla eller väga mycket. Går ut på en skidresa är en halsvärmare en nödvändig del av din skid outfit.

Håll förkylninggen borta med en halsduk eller tubhalsduk

När den kalla vintern ibland slår till, kan det vara svårt att hålla sig frisk utan att ha någon form av halsvärmare på. I ett land som Sverige. där vintrarna är långa och kalla och det blåser, är halsen särskilt utsatta eftersom det inte är bra för den direkta vinden i frystemperatur. Får halsen inte värme från en halsduk eller en annan halsvärmare i sådana situationer, uppkommer även förkylningar på sommaren med.

Halsdukar, bland annat, merinoull och polyester

Halsdukar i många olika material, men görs typiskt i antingen polyester eller merinoull att göra dem bekväma att bära och hålla bättre värmen och skyddar mot vind. Vissa halsvärmare kan användas på flera sätt. Till exempel, såsom ett pannband, halsduk eller att skydda ansiktet i mycket kallt väder. En sådan halsvärmare har Komberbell gjort som sägs kunna hålla halsen eller ansiktet varmt, även i -30 graders frost.