Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Halsvärmare

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Håll dig varm med en halsvärmare

Skid halsdukar, även kallade halsvärmare, skyddar din hals och ditt ansikte från kyla. De sitter runt halsen och ser till att den är skyddad mot väder och vind och de ger även visst skydd mot UV strålar. Det finns ett stort utbud av halsvärmare att välja mellan och du kan välja mellan modeller som bara skyddar halsen eller modeller som också ger skydd för munnen och nedre delen av ansiktet.

De bästa halsvärmarna för skidåkning beror egentligen på vilken stil du vill ha och vilka förhållanden du kommer att åka i. Det finns dock några viktiga egenskaper att hålla utkik efter. Skid halsvärmare ska vara lätta och andas väl så att de inte stör din prestation, men också fukttransporterande så att de håller dig för varm. Därför väljer många skidåkare att använda halsvärmare av merinoull eller polyester.

Om du kommer att vara ute i de kallaste förhållanden och ditt mål är att hålla dig varm, välj då en damask gjord av tjockare material, och om du är orolig för att svettas för mycket, välj då en tunnare modell av ett material som nylon eller polyester.

Ett annat alternativ är att använda en balaclava, som täcker din hals och samtidigt skyddar ditt ansikte och bara lämnar ett litet hål för området runt ögonen. Om du vill se vårt utbud av balaclavas och mössor för skidåkning, kan du kolla in våran kategori Mössor & Balaclavas.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor