MENY
Vintersport
Filter
 Pris
 Varumärken

Halsedisse / halsrør

Filter »

Halsedisser till hverdagen, skiferier och snö-sport

Vi vid, att modvinden kan vara extra kall och ubehagelig, när du är på farten på skidor, sparkcykel och linkande. Därför kan du hos SkatePro hitta halsvarmere och halsedisser till att beskytte halsen och dig själv mot kulde och forkølelse.

En halsedisse är, vad man känner som ett halstørklæde, som inte ska bindes, da det är forbundet hela vägen rundt. De är særligt brugbare när man är på ferie för att stå på skidor eller snowboard, da de håller halsen varm och kulden ude. Dessutom är de lätta att packa ned i väskan och have med på skitur, da halsedisser hverken fylder eller vägar mycket. Ska du afsted på skiferie, är en halsvarmer en nödvändig del av ditt skidor-outfit.

Hold forkølelsen borta med en halsedisse eller halsvarmer

När de kolde vintertider slår till, kan det vara svårt att hålla sig rask utan att ha en eller annan formfoder halsvarmer på. I ett land som Danmark, hvor vintrene är lange och kolde, och hvor vinden blæser, är halsen særligt udsat, da det inte är godt för den med direkt vind i frysende temperatur. Får halsen inte varma från en halsedisse eller en annan halsvarmer i sådanne situationer, följer en forkølelse somme tider med.

Halsedisser i bl.a. merinould och polyester

Halsedisser laves i många olika material, men typisk laves de antingen i polyester eller merinould för att göra dem behagelige att ha på och för att hålla bättre på varmen och beskytte mot vinden. Några halsedisser kan användas på flera sätt. Exempelvis som pandebånd, halstørklæde eller till att beskytte ansigtet i mycket kalt väder. Sådan en halsvarmer har Komberbell gjord, som siges att kunne hålla din hals eller ditt ansigt varmt, själv i -30 graders frost.

Trygg e-handel