×
MENY

Halsdukar / Tubhalsduk

  Filter
Färger
Varumärken

Halsdukar för vardag, skidåkning och snösporter

Vi vet att motvind kan vara extra kall och obehaglig när du åker skidor, sparkcyklar och liknande. Därför kan du hos SkatePro hitta halsdukar och halsvärmare för att skydda halsen och dig själv mot kylan och förkylningar.

En tubhalsduk är känd som en halsklädsel som inte knyts, eftersom den sitter runt om halsen. De är särskilt användbara när du är på semester för att åka skidor eller snowboard, eftersom de håller halsen varm och kylan utanför. Dessutom är tubhalsdukar lätta att packa i väskan och ta med på en skidresa eftersom de varken tar mycket plats eller väger mycket. Ska du iväg på en skidresa är en halsvärmare ett måste i din utrustning.

Håll förkylningen borta med en halsduk eller tubhalsduk

När vinterkylan slår till, kan det vara svårt att hålla sig frisk utan att ha någon form av halsvärmare på. I ett land som Sverige. där vintrarna är långa och kalla och det blåser, är halsen särskilt utsatt eftersom den inte mår bra av direkt vind i minusgrader. Får halsen inte värme från en halsduk eller en annan halsvärmare i sådana situationer, kommer förkylningar som ett brev på posten.

Halsdukar i merinoull och polyester

Halsdukar görs i många olika material, men typiskt i antingen polyester eller merinoull för att göra dem bekväma att bära, hålla värmen bra och skydda mot vind. Vissa halsvärmare kan användas på flera sätt, till exempel som ett pannband, halsduk eller för att skydda ansiktet i mycket kallt väder. En sådan halsvärmare har Komberbell gjort som sägs kunna hålla halsen eller ansiktet varmt, även i -30 graders kyla.