×
Meny

Skate Ramper & Grind Rails

Skateboard ramper som du kan ha i din bakgård

För att förbättra dina skate färdigheter behöver du träna, det är ingen hemlighet. Om du dock önskar att köra på ramper och rails kan det visa sig att först och främst vara svårt att hitta en spot, och för det andra att ställa upp sig där med de andra åkarna.

En bra lösning i detta tillfälle kan vara en skate ramp, en quarter pipe eller en grind rail som du kan träna på för dig själv (eller kanske med ditt crew). Hur är detta möjligt? De flyttbara skateramperna vi har här tillåter dig att bygga din egna skatepark i din bakgård. Bara hitta en passande uta och ställ ut ramperna precis som du vill och sen är du redo att köra. Det bästa är att du alltid kan flytta dem omkring, bara ring en vän och ni kommer ha en ny park på nolltid.

Quarter pipe - en symbolsk skate 'ramp'

För att förklara en quarter pipe är det bäst att starta med en halfpipe. Föreställ dig ett normalt rör, som bara har blivit avskuret på mitten. Resultatet är en halfpipe som är en favorit ramp i skateparker. Idéen av att använda en halfpipe som en skate-ramp var inspirerat av en våg och önskan om att efterlikna rörelserna från surfing på fast underlag på ett skateboard. Innan etableringen av skateparker använde surfare och skatare övergivna eller tömda swimmingpools till att träna deras förmågor.

Detta har gjort att ett av fundamenten för en skatepark en quarter pipe, en halv halfpipe. Quarter pipes är allsidiga och kan användas enskilt, men också till att skapa flera olika hinder. Självklart kan du sätta ihop dem för att bygga en halfpipe, men du kan också placera dem med ryggen mot varandra för att få en spine. Ramper används till att få fart och utföra tricks som airs, grinds osv.

SkatePro