×
Meny

Skateboard Cruiser Decks

Sortering
Färger
Varumärken
Storlek
Reset

Sortering

Använd

Färger

ResetAnvänd

VarumärkenResetAnvänd

Storlek

ResetAnvänd

Bra att veta

Vad är ett cruiser deck?

Ett cruiserboard deck är designat precis som en klassisk skateboard ifrån 70-talet. Och precis som resten av 70-talet, känner man igen en cruiser bräda tack vare dess snygga shape och coola grafik. Det som skiljer cruiser decks från många andra moderna skateboards är att de är mer riktade i sin design, med en flat nose och en kick på tailen. Crusier decks har antingen en mer mellow concave eller ingen alls.

Precis som namnet antyder, är cruiserboard deck tillverkade för att cruisa runt i stan. Även om det är möjligt att göra några bastrick med en cruiser bräda, är alternativen begränsade och de är inte tillverkade för att göra tricks.

Vilken storlek bör jag välja på min cruiser bräda?

Vilken storlek du ska välja är i slutändan ett personligt val. När det kommer till cruiserboard deck, kan storleken på brädan variera mellan 25 och 35 tum i längd och 7.5 - 10 tum i bredd. Kortare cruiser deck är ideala för yngre och mindre åkare, medans mellanstora cruiser deck passar alla åkare oavsett skicklighet och ålder.

Cruiser deck har samma funktion som vissa longboard deck, men fördelen med cruiser deck är att de är mindre. Detta är praktiskt när man åker omkring i livliga stadsområden. Du kan till och med överväga ett mini cruiser deck, som är ungerfär samma storlek som en Penny Board.

Om du föredrar den högre hastigheten och stabiliteten som kommer med att åka longboard, spana då in vårt urval av Longboard Decks.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor