×
Meny

Surfskate Riser Pads

Bra att veta

Undvik wheel bite med surfskate risers

För att få den där surfkänslan med din bräda vill du ha en setup som ger dig mycket lutning när du åker. Men om du upptäcker att ditt deck ofta kommer i kontakt med dina hjul är det en bra idé att byta ut dina surfskate riser pads.

Risers är de platta bitar av gummi eller plast som du sätter in mellan truckarna och decket. De ökar avståndet mellan hjulen och surfskate decket och finns i flera olika tjocklekar för att passa just dina behov.

Riser pads är ett prisvärt och enkelt sätt att, inte bara hindra dig från att ramla av din bräda, utan också från att skada den. Dessutom fungerar de risers som du använder för surfskating även med skateboards och longboards, så det kan hända att du redan har några som passar din setup. Om du är osäker på om dina delar kommer att passa kan du kolla in vår snabbguide för Köp av Skateboard Bultar & Riser pads.

Om du åker på ojämna ytor, till exempel på en gångväg, kan det vara en idé att skaffa shock pads. Detta ökar inte bara höjden på din bräda utan reducerar också vibrationer.

Om du vill göra några justeringar på din setup så är det viktigt att se till att du har rätt Surfskates Verktyg.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor