×
Meny

Rullskidor

  Filter
Varumärken
Rullskidor Typ
Material Ram

Bra att veta

Rullskidor - för en full kroppsövning

Övning av rullskidor ger dig en hel kroppsövning samt bra naturupplevelser. Rullskidor erbjuder en bra balans och koordinerande träning och ger en känsla av att flytta på snö. Förutom det känns en modern rullskid nästan lika som att köra på längdskidor, och det är en utmärkt metod att träna för en längdåkning som vasaloppet om du inte bor i områden med massor av snö.

Att köra på rullskidor är en effektiv och mild träningsmetod om du har en skada, jämfört med traditionell körning som är hårdare på kroppen. Skarvarna sparas eftersom du använder en mer glidteknik under hela rörelseområdet.

Här hittar du ett stort utbud av rullskidor på alla nivåer, vilket ger dig den sanna på-snökänslan året runt.

De flesta cross country stövlar passar faktiskt alla rullskidor som vi säljer och vice versa. Detta kommer att spara både en anständig summa pengar men också lite lagringsutrymme.

En nybörjare på rullskidor?

Det krävs viss övning för att bli bekant med att köra på rullskidor, så det är viktigt att hitta en väg utan bilar eller hinder för att störa dig som nybörjare. Grusvägar och skogsvägar är fantastiska att börja din första körning. Vi rekommenderar också att du bär minst en hjälm och knäskydd som skydd.

Idag finns det många rullskidsklubbar där du kan träna tillsammans med andra nybörjare och få vägledning i hur man kan springa på rullskidorna.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor