×
Meny

BMX bromsar

  Filter
Varumärken
Gyro kompatibel

Bra att veta

BMX brakes for Freestyle BMX bikes

I denna kategori hittar du vårt utbud av BMX cykelbromsar, bromskablar, bromshandtag och cykelbromsbelägg för BMX-cyklar. Vissa BMX-freestyle-åkare använder BMX-cykelstopp. andra gör det inte. Om du är nybörjare eller reser genom trafiken rekommenderar vi att du får ett par BMX cykelstopp. Alla kompletta BMX-cyklar hittar du i vårt urval av BMX freestyle-cyklar med bältar bifogade.

NB. Det är inte alla ramar som erbjuder möjligheten att montera raster !!

Vilken typ av BMX cykelbromsar ska jag använda?

Men om du vill ha en BMX cykelbroms kan du använda en U-broms. U-bromsen är en liten BMX-cykelbromskabel. U-bromsar är monterade under ramen och är sålunda något skyddade.

En annan möjlighet är att använda ett BMX cykelbromssystem kallat Gyro. Detta system ger mycket flexibilitet, eftersom det gör att linjen kan snurra 360 grader och gör det enkelt att göra alla de stunts du vill utan att vara begränsad av BMX cykelbromskablarna.

BMX bromsar till Race cyklar

Alla BMX race cyklar har broms. Den vanligaste bromsen är en V-broms, som är monterad på toppen av den bakre ramen. En V-broms är mer utsatt än en U-broms, men det är oftast inte ett problem när bromsarna används till race cyklar.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor