×
Meny

Tillbehör till rullskidpjäxor

  Filter
Varumärken

Innersulor ger mer komfort på rullskidor

Inläggssulor för rullskidor används för att ge stöd och komfort åt fötterna när du åker skidor på asfalten. I likhet med längdskidåkning kan rullskidåkning ofta vara hårt arbete för fötterna eftersom de är i ständig rörelse med både klassisk stil eller skate stil. Om du lägger till ett par inläggssulor eller fotbäddar kan du förbättra komforten avsevärt och öka din rullskidåkningsprestanda.

Syftet med rullskidinlägg är att säkra fötterna i skon och minska rörelsen. Detta görs genom att ge stöd för fotvalvet och hälstöd så att fötterna inte kan röra sig fram och tillbaka eller från sida till sida. När du åker rullskidor kan du svettas mycket i dina rullskidpjäxor, så ett par inlägg med god ventilation hjälper till att hålla temperaturen nere.

Skydda dina fötter med överdrag för rullskidpjäxor

Om du är modig nog att ta fram rullskidorna när väderförhållandena är mindre än idealiska bör du äga ett par överdrag för rullskidpjäxor. De fungerar som ett yttre skal för rullskidpjäxorna som skyddar dina fötter från vind, regn och kalla temperaturer. Skyddsskiktet bevarar dina pjäxor och förhindrar att de försämras. Det skyddar dem också från smuts och leriga pölar som du kan stöta på, på vissa trottoarer.

Storleken på skydd för rullskidpjäxor följer samma storlek som rullskidpjäxorna. Välj samma storlek som dina pjäxor så är du redo att rulla. Pjäxöverdrag kan användas på både klassiska och skate pjäxor Om du är intresserad av att se våra kollektioner av pjäxor kan du gå till Rullskidpjäxor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor