Glad Alla Hjärtans Dag
Specialerbjudanden och rabatter  -  Visa erbjudanden
×
Meny

Sparkcykel Clamps

  Filter
Färger
Varumärken
Clamp innediameter
Clamp storlek
Kompression system ingår
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Vad har en kickbike clamp för funktion?

En trick sparkcykel clamp håller din bar på plats på din framgaffel. När clampen är åtdragen ser den till att gaffeln och styret inte rör sig när du åker.

Clamps finns i olika storlekar som bestäms av antalet bultar de har: enkel, dubbel, trippel och fyrdubbel. Det är dock sällsynt att hitta clamps med en enkel bult för trick sparkcyklar. Se alltid till att få rätt storlek på clampen med rätt diameter för att säkerställa kompatibilitet. Ofta står det i specifikationen eller manualen vilken clamp storlek du ska ha.

Scooter clamp - standard vs Oversized

Clamps finns i standard- och oversized versioner baserat på deras innerdiameter. Standard clamps har en innerdiameter på 32 mm och passar standard bars. Oversized clamps har en innerdiameter på 35 mm och passar till oversized bars. Genom att använda en shim är det dock möjligt att använda vissa oversized clamps för att få dem att passa standard bars.

Vad är SCS clamps för något?

SCS clamps (Standard Compression System) har en inbyggd kompressionsmekanism som fungerar som både clamp och kompressionssystem. SCS clamps finns i trippel- och fyrdubbel storlek och är kända för att vara lätta att underhålla och ger en stabil länk mellan din framgaffel och ditt styre. Med SCS clamps kan du inte använda en bar med en slit om du inte har en adapter. Så genom att använda SCS minskar du risken för att din bar ska knäckas och kan du justera höjden utan att behöva skära en ny slit.

Om du vill veta mer om clamps kan du läsa vår guide om Köp av clamp till sparkcykel.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor