×
Meny

Rullskridskor barn (från 3 år)

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Størrelsesjusterbar Känga

Bra att veta

Rullskridskor för barn

Rullskridskor för barn är en kategori som omfattar rullskridskor för både pojkar och flickor. Retro rullskridskor är särskilt lämplig för små barn eftersom hjulmonteringen gör, att barnet lätt kan hålla balansen - även vid låga hastigheter. Några av modellerna är mycket barnvänligt, eftersom de har:

  • praktiskt stängningssystem, så att barnet kan ta kängan av och på
  • avtagbara och tvättbara inner-sko
  • justerbar boot

Andra är mer lik vuxna modeller av utseende och funktion.

Vilka barn rullskridskor ska jag välja

Vanligtvis kommer det att vara så att barn rullskridskor i en mellan prisklassen som är bra nybörjar rullskridskor, som kan användas till motion och lek. Dock avhänger kvalitet inte alltid priset. För att säkra att du hittar rätt har vi ett stort urval av rullskridskor att välja på, vi har många olika modeller och prisklasser. Vid den lägre delen, har vi rullskridskor som är dedikerade leksaks rullskridskor. Även om de kan utmärkte för små barn, förvänta dig inte hög kvalitet eller specialfunktioner för denna typ av rullskridskor. Vid den övre delen, har vi satt modeller från Rio och Roces, som är mycket lik vuxenmodeller. Generellt försöker vi alltid se till att du har skridskor i bra kvalitet. För mer information, läs vår guide Köpa rullskridskor .

Rullskridskor barn - Val av storlek?

Många barn rullskridskor är små i storlek, därför kan det vara en bra idé att välja en rullskridsko, som är 1 eller 2 storlekar större än barnets skostorlek. Kom ihåg att läsa beskrivningen av rullskridskon du väljer, här kommer vanligtvis framgå, om den valda modellen är liten eller stor i storlek. En praktisk funktion av flera barn rullskridskor är att de är justerbara, och att de därmed kan växa med barnet.

SkatePro