×
Meny

Rullskridskor barn (från 3 år)

  Filter
Färger
Varumärken
Sko storlek
Størrelsesjusterbar Känga
Nivå
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Vad kännetecknar rullskridskor för barn?

Rullskridskor för barn (eller quad skates för barn) är särskilt utformade för att vara bekväma, och monteringen av hjulen gör det lätt för de yngre åkarna att hålla balansen. Framtill finns det ett tåstopp, som i allmänhet används som broms. Rullskridskor för barn har ett lätt stängningssystem och mjuka hjul för maximalt grepp på de flesta underlag.

Vilka rullskridskor är bäst för barn?

Fyrhjulsskridskor för barn rekommenderas ofta som de bästa nybörjarskridskorna, eftersom de erbjuder bra kontroll och roliga turer. När du väljer rullskridskor till dina barn ska du komma ihåg att tänka på vilken typ av känga och hjulstorlek du vill ha.

Bestäm dig för en mjuk eller hård känga. Mjuka kängor andas mycket och är mer bekväma. Hårda stövlar är mycket slitstarka och ger ett högre fotledstöd och bättre kontroll över åkningen. Rullskridskor för barn har små hjul (i allmänhet 54-58 mm i diameter) på grund av att de är lätta att manövrera och inte når för höga hastigheter för snabbt. På så sätt kan de små öva sig på rullskridskor på ett säkert sätt.

Att välja rätt storlek på rullskridskor för barn

Som tumregel är det en bra idé att välja rullskridskor som är en storlek större än barnets skostorlek. Du bör dock alltid komma ihåg att mäta längden på ditt barns fot och kontrollera storleksguiden för den specifika modellen, eftersom varje märke tillverkar rullskridskor på olika sätt. Justerbara rullskridskor gör det möjligt att ändra skostorleken på rullskridskorna i takt med att barnens fötter växer, vilket utgör en fantastisk lösning för att göra rullskridskorna användbara under en längre tid.

Vill du veta mer om rullskridskor för barn? Kolla in vår guide för att köpa rullskridskor för barn.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor