×
Meny

Rullskridskor barn (från 3 år)

  Filter
Färger
Varumärken
Sko storlek
Størrelsesjusterbar Känga
Nivå
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Bra att veta

Rullskridskor barn

Rullskridskor för barn är en kategori som omfattar rullskridskor för både pojkar och flickor. Retro rullskridskor är särskilt lämplig för små barn eftersom hjulmonteringen gör, att barnet lätt kan hålla balansen - även vid låga hastigheter. Några av modellerna är mycket barnvänligt, eftersom de har:

  • praktiskt stängningssystem, så att barnet kan ta kängan av och på
  • avtagbara och tvättbara inner-skor
  • justerbar känga

Andra är mer lika vuxna modeller i utseende och funktion.

Vilka rullskridskor för barn ska jag välja

Rullskridskor för barn i mellan prisklassen är typiskt ett bra val för nybörjare som använder dem för kul och enklare träning. För att säkerställa att alla har möjlighet för att välja ett par rullskridskor, har vi rullskridskor för barn i varierande pris och kvalitet. De billigaste modellerna är mer leksaker som passar till de minsta åkarna. Men du ska inte förvänta dig hög kvalitet eller avancerade konstruktioner på dessa modeller. I den högre prisklassen har vi ett flertal olika modeller från märken så som Rio och Roces, som mer liknar de rullskridskor anpassade för vuxna. För mer information om rullskridskor, läs vår guide Köp av rullskridskor .

Barn rullskridskor - Val av storlek?

Många barn rullskridskor är små i storlek, därför kan det vara en bra idé att välja en rullskridsko, som är 1 eller 2 storlekar större än barnets skostorlek. Kom ihåg att läsa beskrivningen av rullskridskon du väljer, här kommer vanligtvis framgå, om den valda modellen är liten eller stor i storlek. En praktisk funktion av flera barn rullskridskor är att de är justerbara, och att de därmed kan växa i takt med barnets fötter.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor