MENY
Vintersport
Filter
 Pris
 Varumärken
 Storlek
Skydd till skidor och snowboard

Filter »

Oavsett om du kör race i pisten, åker back country i offpisten eller snowboard i parken, kan skyddsutrustning vara en bra investering. Rätt skyddsutrustning kan rädda dig från allvarliga skador, så fundera över vad du har användning för när du är på berget.

Ryggskydd till skidor och snowboard

Ryggskydd blir mer och mer populärt att använda. Det är inte längre endast extrem åkare som använder ryggskydd. Ett ryggskydd kan skydda dig från allvarliga ryggskador om du faller hårt eller blir kört ner. Ryggskyddet fås i flera varianter, som t.ex standard ryggskydd med elastiska remmar, ett bra val för de flesta då de skyddar ryggen bra. Ryggskyddsvästar eller ryggskyddsjackor är vidareutvecklade varianter som sitter tajtare och mer komfortabelt på kroppen.

Hos SkatePro hittar du ett bra urval av kvalitets-ryggskydd i olika prisklasser.

Skyddsbyxor

Ett par skyddsbyxor gör att du slipper en stor del smärta om du störtar – särskilt som snowboarder, men också som skildåkare och oavsett om du är nybörjare eller kör i parken som övad. De kallas också crash pants och är en slags tunna shorts med skyddsplattor på utsatta ställen såsom höfterna, sidan av benet och för att skydda svanskotan.

Trygg e-handel