×
Meny

Skimboard tillbehör

Få bättre grepp, sätt dina tricks enklare

Skimboarding utan vax eller tractionpads är ett av de bästa sätten att se ut som en idiot på, och det blir också omöjligt att lära dig alla de coola tricken du drömmer om. Inte ens ett proffs kan landa en pop-shuvit med fötter som halkar omkring under dem medan de försöker de cool ut.

När det kommer till skimboarding, vill du verkligen inte ha en hal eller instabil ståyta. Vax är ett måste, och vill du ha mer grepp kanske du även vill montera någon form av tractionpad. Särskilt om du planerar att surfa lite vågor. Det är en väldigt klok investering.

Vilken slags tractionpad ska jag skaffa till min skimboard?

Tractionpads är generellt sett ganska lika, det är mest utformningen som skiljer. Vissa har en mindre area än andra, och vissa är helt enkelt gjorda av olika mindre bitar, så du kan skräddarsy hur du vill ha dem. Mönstret kan också variera, men det är mest en fråga om personlig smak, eftersom alla våra skimboard tractionpads gör ett bra jobb.

Ska jag vaxa även om jag använder tractionpads?

Ja, det är en mycket god idé. Tractionpads är inte ett substitut för vax, det är ett tillägg för maximalt grepp. Ibland när du är mitt i en våg, kan din fot glida av din pad och ut på brädan. Om den inte är vaxad, kan den glida av helt och du kraschar. Den risken minskar med en vaxad bräda.

Vad med en Skimboard väska?

Även om en skimboard är lättare att transportera än en fullstor surfbräda, är det väldigt smidigt att använda en skimboard väska när du transporterar boarden. I denna kategori hittar du även ett brett urval av olika skimboard väskor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor