×
Meny

Skateverktyg till skateboards

  Filter
Färger
Varumärken

Skateverktyg - en skateboarders bästa vän

Kolla in vårt urval av T-verktyg, Y-verktyg och multiverktyg på denna sida. Alla verktyg i denna kategori kan användas för din skateboard, och är därav skateverktyg.

Ett skateverktyg är ett måste – speciellt om du skejtar mycket. Det finns inget värre än att komma till skateparken eller din favoritplats, du hinner skejta i några minuter och sedan tvingar en lös skruv dig att gå hela vägen hem igen för att fixa det.

Med ditt eget skateboard-verktyg kan du snabbt underhålla och reparera olika delar av din bräda, och utrustad med ett så kallat T-verktyg kan du fixa nästan vilket problem som helst på plats. Verktyget kan också användas för många andra fix och reparationer än de på din skateboard.

Ett T-verktg räddar dagen för din skateboard

Den lilla storleken på skateverktyget gör det praktiskt att ha i väskan när du är ute och skejtar - redo att användas direkt på platsen. Om du inte redan har ett, borde du skaffa ett - det är verkligen en skejtares bästa vän - efter själva brädan förstås!

Som du kan se, har vi en del olika skateverktyg som faktiskt kan göra exakt samma jobb. Så när du ska välja verktyg, så ska du välja din favoritdesign. Vi rekommenderar förstås SkatePro-verktyget, men alla andra märken vi erbjuder producerar T-verktyg med samma höga kvalitet.

SkatePro