×
Meny

T-tools / Skate tools till skateboards

  Filter
Färger
Varumärken

Vilka skate tools behöver man?

Att ha några olika skate tools kan rädda din dag när din bräda plötsligt behöver fixas. De vanligaste och viktigaste skateverktygen är Y och T-tools. De ser olika ut men har samma funktioner. Både Y och T-tools för skateboards har verktyg för justering av truckar, hjul och deck skruvar, och de finns även med insexnyckel och vanlig skruvmejsel.

Utöver skateboard verktyg är det bra att ha verktyg för underhåll och rengöring av kullager. Det finns olika kullagerrengöringsmedel, oljor och speciella verktyg för att montera och avmontera kullager som förhindrar skador på brickan på kullagret vid installation. Dessa verktyg säkerställer livslängden och prestandan hos dina kullager - och håller hjulen rullande.

Är det nödvändigt att ha ett skateboard verktyg?

Det finns inget värre än att komma till skateparken, åka i några minuter och sedan inse att du har en lös skruv eller bult som tvingar dig att gå hela vägen hem bara för att åtgärda det.

Med ditt eget skateboard verktyg kan du snabbt underhålla och reparera skateboardens delar. Med ett skateboard T-tool kan du åtgärda nästan alla problem direkt på plats. Verktyget kan även användas för att reparera andra föremål än din skateboard.

Det är därför definitivt fördelaktigt att ha ett skateboard tool. Eftersom de är så små är det lätt att ha dem med sig i väskan.

Är det skillnad på olika skateboard tools?

Även om många märken har sina egna modeller av skate tools kan de alla vanligtvis utföra exakt samma uppgifter. Så när du ska bestämma dig för vilket verktyg du ska välja bör du satsa på din favoritdesign.

Vissa allt-i-ett-verktyg för skateboards har dock fler funktioner än vanliga skate tools, t.ex. axelomläggare och insexnycklar i olika storlekar. Den här typen av verktyg är perfekta för lösningsorienterade åkare som gillar att pyssla med sina brädor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor