×
Meny

Skate tools till skateboards

  Filter
Färger
Varumärken

Skateboard verktyg - åkarens bästa vän

Kolla in vårt urval av multi-, Y- och T- tools på denna sida. Alla verktyg i denna kategori kan du använda till din skateboard och de kan därför samlas under namnet skate tools.

En skate tool är ett måste - speciellt om du åker aktivt. Det finns inget värre än att komma fram till skateparken eller ditt favorit spot och då upptäcka att en skruv sitter löst och måste fixas innan du kan åka vidare. Om du då står utan ett verktyg är det bara att vända hem.

Med ditt eget skateboard tool kan du enkelt och snabbt fixa de olika delarna av din skateboard på plats. Denna typ av verktyg kan även användas till andra typer av reparationer än de på din skateboard.

En skate tool räddar dagen

Ett skateboard verktyg är litet och praktiskt att ha med i väskan när du är ute och åker - redo att användas på plats. Om du inte redan har ett, bör du skaffa det - det är verkligen en skateboard åkares bästa vän - efter själva skateboarden såklart!

Som du kan se har vi en del olika skate tools som alla kan utföra samma arbete. Så när du beslutar dig om vilket verktyg du vill ha, bör du gå på den du tycker är snyggast. Vi rekommenderar såklart vår SkatePro skate tool, men alla de andra är av samma goda kvalitet.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor