×
Meny

Race BMX Slangar

  Filter
Varumärken
Hjul diameter

Race BMX cykeldäck: En smal profil och bra grepp låter dig vinna tävlingen

När du är ute på BMX-banan är det viktigt att du får bästa möjliga dragkraft och kontroll när du är ute och växlar och svänger. Race BMX cykeldäcken som du hittar i denna kategori är utformade för att ge dig maximal fart och ett bra grepp, så det enda du behöver tänka på är att vara så snabb som möjligt.

Även om race BMX cykeldäck används off road för det mesta, är banorna ofta hårdpackad jord där lågt rullmotstånd är viktigt. Det är också därför att de flesta Race BMX-däck är mycket smala med en tunn profil. Mönsterutformningen av ett Race BMX-däck är ofta småblockigt och knöligt, så att de får bättre grepp på de hårdpackade dirt-banorna de åker på.

Storleken av race BMX slangen är viktigt

Detta är en av de delar där du vill ha kvalitet. Vi har varumärkena Salt, Haro och Odyssey och vi garanterar dig att alla tre märken erbjuder högkvalitativa race BMX slangar.

Vi rekommenderar alltid att du har en reservslang med dig när du går till BMX-banan. Det finns nästan inget värre än att få punktering efter några varv och bli tvungen att sluta åka för dagen.

Hur hittar man rätt storlek?

Det är viktigt att du väljer en slang som passar din däckstorlek. Den nödvändiga slangstorleken anges vanligtvis på sidan av BMX däcket, och storleken på slangarna kommer att anges i specifikationerna i produkten.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor