×
Meny

Hjul till sparkcykel

  Filter
Varumärken
Hjul diameter

Bra att veta

Hjul sparkcykel - för alla tillfällen

Så fort du börjar rulla med din sparkcykel kommer det att ha en inverkan på hjulen. Varje frånskjut och varje sväng kommer att lämna ett litet spår i hjulen och till slut når man en punkt där det blir dags att byta hjul. Om du har en justerbar sparkcykel som behöver nya hjul så har du nu kommit helt rätt.

Här kan du hitta hjul till justerbar kickbike. Vi har hjul i ett flertal olika storlekar så att du kan hitta det hjul som passar just din sparkcykel.

Bredden på sparkcykel hjul är för det mesta universell, så du bör främst fokusera på att hitta ett hjul som är passande i diameter.

Hjul till justerbar kickbike - hur hårda bör de vara?

Det är ingen tvekan om att hårdheten och storleken på hjulen har en stor inverkan på den övergripande upplevelsen. Generellt så ger mjukare hjul en mer bekväm åkning men de slits dock fortare ner i jämförelse med ett par hårda hjul. Ett par väldigt hårda hjul rekommenderas sällan till justerbara sparkcyklar, då dessa sparkcyklar är anpassade för transport där man vill ha en mjuk och bekväm åkning.

Notera att de flesta hjul säljs utan kullager om inget annat anges. Om du är osäker på vilket hjul som passar din sparkcykel så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice för vägledning.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor