Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Hjul sparkcykel

Bra att veta

Hjul till justerbar kickbike för vardaglig åkning

Även om hjulen som följer med din sparkcykel har lång livslängd kommer det att komma en tid när de behöver bytas ut. För att vara säker på att dina nya hjul passar, se till att du köper ett hjul med rätt diameter för resten av din setup.

Ett annat viktigt beslut att fatta är hårdheten på dina hjul, eftersom detta kommer att påverka hur din körning överlag känns. Mjukare hjul ger dig sannolikt en mjukare körning, men de kan slitas ner snabbare. Om du vill veta hur hårda dina hjul är, måste du titta på durometervärdet. Den mäts upp till 100 med bokstaven A, och ju högre siffra desto hårdare är hjulet.

Pneumatiska sparkcykel hjul med luftslang i däcket finns på många justerbara sparkcykelmodeller. De här hjulen är perfekta för daglig användning, oavsett om det handlar om att pendla till jobbet eller åka till köpcentret. Detta beror på att de fungerar som stötdämpning samt ger god dragkraft.

Hjul sparkcykel - hur länge håller dem?

Svaret på den här frågan beror på olika faktorer, till exempel vilken typ av hjul du har, hur ofta du åker och vilka ytor du åker på. Om du använder mjukare hjul kan dessa som sagt behöva bytas ut oftare. Om du kör dagligen och på ojämna ytor kan det också minska deras livslängd.

Lagren är viktiga för att hålla hjulen igång på ett smidigt sätt. Efter ett tag behöver de också bytas ut, så om du tror att du skulle behöva ett nytt set kan du kolla in våra Scooterlager.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor