×
Meny

Penny board och cruiser board kullager

  Filter
Varumärken
Kullager precision
Lager typ

Bra att veta

Kullager till penny boards & cruiser skateboards

Kullagren (bearings) spelar en viktig roll i att ge dig en smooth och komfortabel tur när du är ute med din cruiser eller penny boards. Varje hjul innehåller två kullager. Om du tittar lite närmare ser du att det står ABEC, följt av en siffra. Detta är en internationell skala som mäter precisionen på kullager. Abec1 till Abec9 - ju högre siffra desto högre precision.

Inget som ruinerar dig

Till skillnad från downhill och freeride behöver du inte spendera massor med pengar på kullager till penny eller cruiser boards. Kullagren är såklart viktiga, men om du inte försöker köra galet fort har du bättre nytta av att lägga pengarna på en uppgradering av hjul eller truckar.

Det betyder dock inte att kullager till cruiser och penny boards inte alltid ska vara i bra form. Håll dina kullager fria från smuts, vatten och grus.

Öka livslängden på dina kullager

Med tiden kommer dina kullager bli smutsiga. Istället för att byta ut dem kan du rengöra dem. Du kan använda Bones Bearing Cleaner, ett enkelt och smidigt sätt för att rengöra dina kullager utan att få smuts på händerna.

Om du inte är rädd för att smutsa ner dig lite och villig att investera lite tid, kan du också rengöra dina kullager på det gamla goda sättet. Kolla in vår guide för att underhålla dina kullager här.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor