×
Meny

Liners och innersulor till Agressive inlines

  Filter
Sko storlek

Bra att veta

Aggressive inline skate liners - för optimal passform och perfekt stöd

Aggressive skate liners hjälper dig att få rätt passform och stöd för dina skates. Om din liner blir sliten kan du alltid byta ut den mot en ny, vilket nästan ger dig känslan av ett par helt nya skates. Skate liners är till och med avtagbara och tvättbara, vilket gör det enkelt att hålla dem rena och luktfria.

Aggressive liners är utformade för att ge stöd för ankeln, de har god andningsförmåga och vissa kan till och med formas med värme för att få den ultimata passformen. När innerstöveln börjar lossna kan du byta ut den mot ett nytt för att få rätt passform igen.

Inline skate liners är kompatibla med de flesta aggressive skates, men om du är osäker på om de passar kan du kontrollera dess kompatibilitet i produktbeskrivningen.

Aggressive skate liners - inte att underskattas

Linern är en del som många aggressive åkare verkar glömma när de underhåller sina skates. Men om du byter ut linern då och då kan du få dina skates att kännas så bra som nya. Kom ihåg att använda liners som är designade för aggressive inlines, de är utformade med extra stoppning för att absorbera stötar och ger ett bättre grepp om hälen för att undvika en ostabil passform när du åker.

Vill du veta mer om liners för aggressive inlines? Ta en titt på vår guide för att köpa aggressiva inlinesskridskor.

Är du en freestyle skater? Då kanske du är intresserad av Innerstövlar - Freeskates.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor