MENY
×

Skate liners - Innerstövlar till aggressive skridskoåkning

  Filter
Varumärken
Sko storlek

Inline skridsko innerstövlar - få optimal passform och stöd

På denna sida har vi samlat ett urval av inner stövlar - även kallade liners - för aggressive rullskridskor. En aggressive rullskridsko liner hjälper dig att få rätt passform och stöd för dina inlines. Om du sliter ner din rullskridsko liner, kan du alltid ersätta den med en ny, så det känns som att få ett par nya rullskridskor. Liners kan också tas bort och tvättas, vilket gör det lättare att hålla dem rena och luktfria.

Inner stövlarna är utformade för bra andningsförmåga, stöd för fötterna, och en del kan värmeformas speciellt för dina fötter för optimal passform. Se till innerskon är tätt till foten. När den med tiden blir mer och mer lös, kan du ersätta den med en ny, så att du återigen får rätt passform.

Innerstövlar på denna sida passar mest aggressive rullskridskor, men du är osäker på om de matchar exakt dina rullskridskor, är du alltid välkommen att Kontakta oss .

Inline skridsko innerstövel är en undervurderad reservdel


Fodret är en del, som många aggressiva åkare verkar glömma när de underhåller sina skridskor, och vissa kan aldrig ändra sitt fodrar, även om det ger dig den bästa känslan om du byter ut den.

Vi har ett brett sortiment av olika aggressiva skridsko innerstövlar, och även några skor från Xsjado, som är speciellt konstruerade för Xsjado skridsko. De flesta linjerna är från Powerslide, som är känt att producera de absolut bästa linorna i skridskoålden.