Jul
Köp ett print-själv presentkort  -  Beställ här
×
MENY

Inlines Bromsklossar

  Filter
Varumärken

Din rullskridsko broms kommer att slitas ner


Det går inte att komma runt den här. Vid en viss tidpunkt kommer dina förmonterade rullskridskobromsar att slitas och de måste bytas ut. Lyckligtvis är detta förfarande mycket enkelt, och du behöver vanligtvis bara en ny uppsättning skridbromsar, en insexnyckel och några minuter av din tid. Med andra ord finns det ingen anledning att ta dina skridskor till affären för att få att denna ersättning utförs.

En väldigt viktig sak att komma ihåg är att byta rullskridskobromsarna innan de är helt nedslitna. Om detta redan har hänt kan det vara svårare att ersätta det. Om du har några problem att byta bromsarna, tveka inte att kontakta oss i vår butik eller via telefon.

Om du är en speed eller fitness åkare, rekommenderar vi starkt att du monterar en broms på minst en av dina skridskor. Om den primära skridsko destinationen är parken, borde det vara bra utan broms. Vid ramparna kan en broms faktiskt vara ganska irriterande och ett oönskat hinder.

I den här kategorin hittar du bara rullskridskobeläggningar och rullskridskor. Om du letar efter bromsar för dina sidoskridskor ska du kolla in denna kategori.

Även om vi kanske inte säljer skridskor som du använder kan vi väl ha inline skridbromsar för dem, så ta en titt på vårt breda utbud på den här sidan. Om du inte hittar de bromsbelägg du letar efter, var snäll och kontakta oss.