×
MENY

Inlines Bromsklossar

  Filter
Varumärken

Din rullskridskobroms kommer att slitas ner


Det går inte att komma undan detta. Till slut kommer dina förmonterade rullskridskobromsar att bli utslitna och måste bytas ut. Lyckligtvis är detta förfarande mycket enkelt, och du behöver vanligtvis bara en ny uppsättning bromsar, en insexnyckel och några minuter av din tid. Med andra ord finns det ingen anledning att ta dina inlines till butiken för att få detta gjort.

Något som är viktigt att komma ihåg är att byta rullskridskobromsarna innan de är helt nedslitna. Om detta redan har hänt kan det vara svårare att ersätta dem. Om du har problem med att byta bromsarna, tveka inte att kontakta oss i vår butik eller via telefon.

Om du är en snabb fitness skater, rekommenderar vi starkt att du monterar en broms. Om ditt primära åkställe är parken, bör du klara dig bra utan broms. I ramperna kan en broms faktiskt vara ganska irriterande och ett oönskat hinder.

I den här kategorin hittar du endast bromsklossar till rullskridskor och bromsar till inlines. Om du letar efter bromsar för dina side-by-side rullskridskor ska du kolla in denna kategori: Roller Skate Brakes.

Även om vi kanske inte säljer just de skridskor som du använder kan vi mycket väl ha bromsar för dem, så ta en titt på vårt breda sortiment på den här sidan. Om du inte hittar de bromsbelägg du letar efter, vänligen kontakta oss.