×
Meny

Inlines Broms

  Filter
Varumärken

Din inlines broms kommer att slitas ner


Det går inte att komma undan detta. Till slut kommer de förmonterade bromsarna att bli utslitna och behöva bytas ut. Lyckligtvis är detta en relativt enkel process, och du behöver vanligtvis bara en ny uppsättning med bromsklossar, en insexnyckel och några minuter av din tid. Med andra ord finns det ingen anledning att ta dina inlines till butiken för att få detta gjort.

Något som är viktigt att komma ihåg är att byta bromsklossarna på dina inlines innan de är helt nedslitna. Om detta redan har hänt kan det vara svårare att byta ut dem.

Om du är en fitness åkare som gillar höga hastigheter, rekommenderar vi starkt att du monterar en inlines broms. Om ditt primära åkställe är skateparken, bör du inte använda dig av en broms. I ramperna kan en broms faktiskt vara ganska irriterande och ett oönskat hinder.

I den här kategorin hittar du kompletta inlines bromsar och inlines bromsklossar. Om du letar efter bromsar till dina side-by-side rullskridskor ska du kolla in denna kategori: Bromsklossar till rullskridskor.

Även om vi kanske inte säljer just de inlines som du använder kan vi mycket väl ha passande bromsar för dem, så ta en titt på vårt breda sortiment på den här sidan. Om du inte hittar de inlines bromsklossar du letar efter, är du alltid välkommen att kontakta oss.

SkatePro