×
Meny

Freestyle BMX framgafflar

  Filter
Varumärken
Hjul offset
Hjul diameter
Material
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Anpassa din freestyle BMX för en unik look

Vi har BMX framgafflar i många olika färger och mönster. Så du kommer att kunna forma din freestyle BMX och göra den unik från de andra åkarna.

Förbättra balansen med en freestyle BMX framgaffel

Framgaffeln är en av de viktigaste delarna på en freestyle BMX. Framgaffeln avgör hur lätt det är att hitta balansen när du gör nosemanuals, stalls och andra BMX tricks på framhjulet. Om balanspunkten kommer för fort, och du faller framåt, rekommenderar vi en gaffel med utökad hjul offset.

Förbättra din stil med en ny BMX framgaffel

När du kör freestyle BMX och gör många flatland tricks är framgaffeln mycket utsatt för stötar. De flesta framgaffel snapsen händer när du tränar och försöker lära dig nya BMX tricks. Att hoppa ut från trappor eller från en box till platt mark är populära BMX tricks, men det kan orsaka att din BMX framgaffel raster. Pris och kvalitet går ofta hand i hand. Tänk på kvalitet om du gör många BMX tricks där du landar på plan mark.

Det är viktigt att ha fast utrustning i freestyle. Framgafflar för freestyle BMX cyklar är oftast gjorda av stål eller kromstål 4130. Båda dessa typer av stål väljs för att förlänga livslängden på din BMX framgaffel.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor