Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Penny Boards & Plast Cruiser Boards

Bra att veta

Egenskaper hos cruiser boards i plast

Decket på en cruiser board i plast kännetecknas av att det är mindre och smalare än ett vanligt skateboard deck. Eftersom de är tillverkade av plast i stället för trä är plast cruisers dessutom extra lätta. Plastmaterialet gör det också lätt att skapa decks med alla möjliga färger och mönster. De mjuka hjulen är relativt stora och breda, vilket ger bra grepp och fart.

Designen på plastskateboards påminner om old school skateboards från 1970-talet. De har en praktisk storlek, är lätta att manövrera och är därför optimala för att cruisa runt på stan.

Penny boards är synonyma med cruiser boards i plast

Penny Boards är ett varumärke som grundades av Ben Mackay i Australien. Deras små penny skateboards i plast har blivit så populära att Penny varumärket har blivit synonymt med cruiser boards i plast.

Penny är fortfarande det överlägset mest populära märket inom plast skateboard branchen. Några andra märken har dock börjat avancera på marknaden, så du kan hitta kvalitets cruisers i plast från flera andra tillverkare också.

Pennyboard i plast - är de något att ha?

Cruiser skateboards i plast är ett bra val för cruising och transport. De är lätta att bära med sig i ryggsäcken eller i händerna, vilket gör dem till perfekta följeslagare i stadsmiljön.

Men om du vill ha en bräda som är gjord för tricks behöver du en skateboard i trä. Cruisers av plast kommer med små däck och utan griptape, vilket gör det svårt att öva och landa tricks.

Så om du är mer intresserad av att göra tricks kan du ta en titt på vårt utbud av Kompletta skateboards.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor