×
Meny

Cruiser Boards Barn

  Filter
Längd

Cruiser boards till barn

En av grunderna till att cruiser boards är ett bra val till barn är att barn ofta använder deras trick skateboards mer till transport och vanlig åkning, istället för att faktiskt göra tricks. En cruiser board är tilltänkt till detta och erbjuder därför stabilitet och komfort. Detta är tack vare bredare och mjukare hjul vilket de normalt kommer med.

Barn cruiser boards gör det lättare

Cruiser boards har mjukare bushings (också kallat truckgummi), sammanliknat med traditionella moderna skateboards och det gör svängning och carving enklare för mindre åkare. Ofta så kan en vanlig longboard visa sig vara för lång och bred för dem att styra och även för tunga för dem att bära runt. Det är därför som barn cruiser boards är perfekta till när ditt barn vill börja åka longboard men är för liten för att passa med en riktig longboard.

Mini cruisers till mini riders

De minsta cruiser boards är kategoriserade som mini cruisers och de är typiskt väldigt smala. De kan användas av både barn och vuxna, men särskilt för de mindre skaters är mini cruisers en säker hit. Deras små fötter passar perfekt på det smala decket, vilket gör hela styrningen över boarden till en enklare uppgift.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor