Vinter erbjudande
Vinteravslutningsrea   -  Använd denna rabattkod WINTER10  -  Klicka här
×
Meny

Cruiser Board Barn

  Filter
Längd

Cruiser board barn - ett bra val?

Cruiser boards för barn är en sorts skateboard som är designad för en mer avslappnad åkning och inte för att göra tricks med. De är ungefär samma längd som en vanlig skateboard men har mer av en så kallad "fish-shape".

Deras stora och mjuka hjul gör åkturen behaglig och stabil vilket ditt barn snabbt kan lära sig att bemästra. Eftersom många barn börjar sin skateboardåkning med att bara åka omkring, är en cruiser board för barn perfekt för nybörjare. Cruisers är dock inte bara för nybörjare, utan de passar alla typer av skicklighetsnivåer och är ett praktiskt transportmedel.

Cruiser board för barn - vilken storlek ska jag välja?

En crusier board för barn finns i många olika storlekar beroende på vilket märke och vilken stil det är på brädan. En av de viktigaste sakerna att tänka på är deck bredd. För ett barn som är runt 8 år, skulle en bräda mellan 6 och 8 tum troligtvis ge dem den bästa upplevelsen. Att ha ett deck som är för brett kommer att vara svårare att lära sig åka på. För att vara säker att du väljer rätt storlek till ditt barn, kolla in vår Skateboard Storleksguide.

När du tittar på cruiser board till ditt barn kommer du troligtvis se ordet mini cruiser ofta. En mini cruiser är ungefär samma storlek som en barn cruiser board men kan användas av både vuxna och yngre åkare.

Det är viktigt att ditt barn använder skydd när de åker omkring med deras nya barn cruiser board, så kom ihåg att köpa riktiga Skateboard Skydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor