×
Meny

Sparkcykel Skydd för Smalben & Ankel

  Filter
Varumärken
Storlek

Skydd för smalben & ankel är viktigt när du åker sparkcykel

Smalbensskydd och fotledsskydd är viktiga för att förhindra skador när du åker sparkcykel. Även om dessa skydd ofta glöms bort, hjälper dom dig att fokusera på din åkning och ger dig ökad avslappning.

Smalbensskydd är utformade för att skydda underbenet och knäet och förhindrar otäcka skärskador från tricks som tailwhips. Moderna smalbensskydd är utformade för att vara lätta men hållbara och hårdnar vid kollision för att ge dig maximalt skydd. Ankelskydd är utformade på samma sätt och ger ett liknande skydd runt fotleden.

Många smalben och ankelskydd kan bäras under kläderna, så du behöver inte oroa dig för att de ska påverka din look. Dessutom kan många av de olika skydden även användas för andra sporter också, till exempel BMX.

Ankelstöd ger stabilitet för fotlederna

Ankelstöd ger stöd åt fotvalvet och ger dig lite mer komfort när du åker. Att bära ankelstöd hjälper dessutom till att påskynda återhämtningen och minska svullnaden om du slår i decket eller stukar foten.

Oavsett vilken erfarenhet du har av att åka trick sparkcykel är det alltid en bra idé att bära skydd. Det kommer inte bara att hålla dig säker utan också ge dig en ökad självsäkerhet.

Andra viktiga skydd för sparkcykelåkning du bör tänka på är knäskydd och armbågsskydd.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor