×
Meny

Inlines Hockey Kullager

  Filter
Färger
Varumärken
Kullager precision
Lager typ
Spacers
Smörjmedel

Bra att veta

Inlines hockey kullager - för ett jämnt åk

Även om de bara är en liten del av din inlines hockey setup kan en uppsättning schyssta kullager göra stor skillnad. Varje hjul har två kullager och det är de som får dina hjul att snurra. Kullagren är vanligtvis tillverkade av stål eller keramik och du kan välja mellan öppna eller slutna kullager. Du kan läsa mer om de olika typerna av kullager i vår guide om Köp av kullager.

Vanligt är att många rullhockeyspelare väljer en hjuluppsättning där hjulen är olika stora. Detta påverkar dock inte vilka kullager som passar. Majoriteten av kullagren är av samma storlek, märkta med 608, och fungerar även med inlines och rullskridskor.

Allt om ABEC klassificering

När du väljer ett kullager bör du också hålla ett öga på dess ABEC klassificering. Detta avser lagrets precision, med andra ord hur smidigt kullagret rullar. Detta mäts på en skala från 1 till 9, och ju högre siffra desto mer precision. Kom dock ihåg att alla kullager inte ingår i ABEC skalan, så det är inte nödvändigtvis så att de bästa kullagren för inlines hockey är de med den högsta ABEC klassificeringen.

Vanliga frågor om kullager för inlines hockey är hur man får ut kullagren ur hjulen och sedan hur man rengör dem. Vår video om Rensning och smörjning av kullager och vår guide kommer att visa hur du gör för att se till att dina kullager ser ut och känns som nya. Men om du har gjort detta och fortfarande inte tycker att du får den prestanda du är ute efter, är det kanske dags att skaffa nya Inlines Hockey Hjul.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor