×
Meny

Handledsskydd

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Handledsskydd kan rädda dig från ett benfraktur


Både nybörjare och erfarna åkare kommer att krascha en gång i taget. Det är bara en del av spelet, och när du tar ett dyk, vill du verkligen ha det rätta skyddet. Förutom en hjälm är en uppsättning handledsskydd den viktigaste delen av skyddsutrustningen, som du bör välja. Handledare är rekommenderade för både nybörjare och erfarna åkare eftersom de kan skydda dig inte bara från repor och mindre skador utan också allvarligare skador som benfrakturer.

När man är involverad i en krasch, kommer kroppens första reflex att vara av med händerna i ett försök att skydda huvudet mot skada. En mycket smart åtgärd, men det sätter också handlederna i ett utsatt läge, och det är därför du vill ha en uppsättning högkvalitativa handledsskydd.

Skatehandskar är inte lika obekväma som deras rykter säger


Tillbaka när skridskor var en ny sak var de lediga handledarna inte alls bekväma. Sedan dess har de olika märkena lagt stor vikt vid att utveckla och optimera handskarna. Handledsvakterna i dag är mycket bekvämare att bära på grund av ökad ventilation och användning av lättare och mer andningsbart material.

I den här kategorin hittar du också ett brett utbud av rakhandskar (inte samma som glidhandskar, som används för långa ombordstigningar), som ger ett gott skydd när du ligger i kurvor. Dessa handskar har vanligtvis dragremmar för lätt avstängning när du vilar mellan raser och transitering till toppen av kullen.

SkatePro