×
MENY

Kläder - Rullskridskor

  Filter
Varumärken
Storlek
Sko storlek

Klädd för att imponera

När du är ute och kör speed skating, inline speed skating, rullskridskor, springer eller kanske åker längdskidor, är det viktigt att hålla dig tempererad och torr. I den här kategorin hittar du allt du behöver - från västar och skoöverdrag till svettband.

Väst: ett måste

I perioder med ostadigt väder är västen ett nyckelplagg att äga och bära. Den är toppen för kyliga morgonar eller vintereftermiddagar när solen går ner medan du är ute. Oavsett om du tränar eller tävlar kommer kläderna påverka hur du presterar. När du är där ute på vägen är lager vägen att gå för att hålla en behaglig temperatur. Västen är ett toppenplagg att ta med. Den tar upp väldigt liten plats, men är ändå perfekt att ta på dig när du fryser. På samma gång ger västen full röreslefrihet för armarna.

Skoöverdrag

Höst och vinter kan vara en utmanande tid på året att utöva sporter som speed skating, inline speed skating och rullskridskor. Dina fötter blir blöta och frusna, och detta är något som kan förstöra din dag när du utövar din favoritsport. Men varför låta väder och temperatur styra när du kan göra det du älskar?

Skoöverdrag, eller overshoes som vissa kallar dem, är gjorda för att skydda dina fötter mot vädret och är ett måste om du vill köra året runt. Överdragen du hittar i den här kategorin är gjorda av ett material som håller vatten och vind ute. Hindrar helt enkelt dina fötter från att bli blöta och kalla.