×
Meny

Skate kläder & Rullskridskor kläder

Dress to impress med skatekläder

I denna kategori finner du allt du behöver från skatevästar, skatestrumpor till skateväskor speciellt gjorda för speed skating. Du finner även skatekläder och tillbehör perfekta för vardagen som även går att använda till hobby- och aggressive skating.

Ibland kan det vara en ganska krånglig process att transportera dina rullskridskor fram och tillbaka från banan eller skateparken. Vi är glada att meddela att hos oss finner du ett stort utbud av skateväskor och skateryggsäckar.

Från träningsbyxor till jeans

Ett ordentligt par byxor är ett måste när du ska ut och rulla. Om du är ute och åker med dina fitness inlines en kylig dag är ett par varma byxor en viktig del. Du vill hålla dig varm och torr under hela åkturen så att du kan röra dig fritt och skyddas från vinden.

Om du åker på aggressive inlines är ett par långa byxor alltid en god ide. Många skaters åker med långa byxor även under sommarn när det är varmt ute. Varför? Främst för att dem fungerar som ett litet skydd som förhindrar huden från att komma i direkt kontakt med underlaget om du ramlar.

Här finner du byxor för både fitness åkning, aggressive skating och åkning va rullskridskor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor