×
Meny

Rullskridskor Skydd

Säkerhet är viktigt


Det är knappast någonting sämre än att lämna gatan eller parken innan man måste med blåmärken och skrapsår överallt. Oavsett om du är en aggressiv skridskoåkare eller de flesta rullar runt för rolighetens skull, är det alltid ett måste att bära rätt slags skyddsutrustning.

I den här kategorin hittar du skridskohjälmar, cykelhjälmar, handledsskydd, knäskydd, armbågsskydd och många andra typer av skyddsutrustning. Vi har utrustning för både skateboarding, rullskridskoåkning och hockey och i storlekar för både barn och vuxna.

60% av alla skridskorelaterade skador inbegriper barn under 15 år. Därför är det extra viktigt att bara barn använder skyddsutrustning när de rullar, skridskor, spelar roller derby, ishockey och rullhockey.

Om du väljer att köpa din skyddsutrustning här hos SkatePro, kan du vara säker på att all utrustning uppfyller europeiska och amerikanska säkerhetsstandarder.

Skating-skydd tar dig till nästa nivå

Skydd ger dig möjlighet att våga dig utanför din "comfort zone" utan att riskera att bli allvarligt skadad. Detta kommer att hända många gånger, till exempel när du försöker klara ett nytt trick
Genom att använda skyddsutrustning för skating får du en känsla av enkelhet och en rejäl boost med självförtroende, vilket kommer öka dina chanser ytterligare till att lyckas med din sport.

Förutom att använda skydd, bör du alltid utvärdera riskfaktorerna först, och dessutom är det alltid en bra idé att värma upp lite.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor