×
Meny

Rullskridskor Skydd

Rullskridsko skydd: Ska jag ha det?

Inlines- och rullskridskoåkning är roliga aktiviteter som kan utövas nästan var som helst. De anses båda vara bra motion och lika nyttiga som alla andra aktiviteter.

Rullskridskoåkare som undviker att bära skyddsutrustning drabbas dock av skador och blåmärken när de faller över hårda ytor. Därför är det viktigt för alla inline- och rullskridskoåkare att bära rätt skydd. Nybörjare som inte bär rätt säkerhetsutrustning löper större risk att drabbas av allvarliga skador.

Den nödvändiga och bästa skyddsutrustningen för varje åkare består av en skatehjälm, handledsskydd, knäskydd och armbågsskydd. De ska sitta ordentligt på kroppen och enkelt sitta kvar på plats när du åker rullskridskor.

Fördelarna med inlines skydd

Även om du inte kommer att nå samma hastigheter som cyklister eller skidåkare gör, är det ett absolut måste att bära skyddsutrustning.

Förutom att undvika större skador kommer skyddsutrustning att förbättra den allmänna njutningen av din inlines- och rullskridskoåkning. Att bära skydd ger dig ett stort självförtroende, särskilt när du försöker lära dig nya trick, snabba svängar och stopp.

Kom ihåg att skydd för rullskridskoåkning har utvecklats kontinuerligt under åren. Det hindrar sällan din rörlighet, det kan hittas i snygg design och i vissa fall kan det till och med bäras under kläderna för att inte äventyra din stil.


Är du på jakt efter skydd för skridskoåkning? Kolla in vårt utbud av Skatehjälmar och Skateskydd 3-pack.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor