×
Meny

Rullskridskor Skydd

Rullskridskor skydd - Säkra före det osäkra

Det finns inget värre än att behöva ta sig hemåt tidigare än önskat, täckt i blåmärken och skrapsår. Oavsett om du är en aggressive skater som utför tricks så fort det finns möjlighet eller om du föredrar att bara glida runt, så bör du alltid bära ordentliga rullskridskor skydd.

I denna sektion finner du både skate hjälmar, handledsskydd, knäskydd, armbågsskydd och ett flertal andra typer av skyddsutrustning. Detta innebär att du kan hitta utrustning för bland annat åkning med inlines, side-by-side och hockey inlines, för både vuxna och barn.

Omkring 60% procent av alla rullskridsko relaterade skador involverar barn under 15 år. Därför är det extra viktigt att se till att barn använder sig av inlines skydd när de är ute och åker.

Om du köper skyddsutrustning här hos SkatePro, kan du vara säker på att alla skydd är godkända och lever upp till Europeisk och Amerikansk säkerhetsstandard.

Inlines skydd tar dig till nästa nivå

Inlines skydd ger dig även möjlighet för att ta dig ut ur din komfort zon utan att riskera allvarliga skador. Detta kommer att ske vid ett flertal tillfällen när du till exempel, landar ett nytt trick eller utmanar dig själv till att åka snabbare. Att bära inlines skydd ger dig möjlighet för att slappna av när du åker vilket ökar ditt självförtroende. Detta är en viktig del för att kunna utvecklas inom sporten.

Utöver att bära inlines skydd bör du alltid överväga riskerna som finns i samband med den åkning du har tänkt att utföra. Lite uppvärmning till att börja med är heller ingen dålig ide.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor