×
MENY
×

Skydd

Säkerhet är viktigt


Det är knappast någonting sämre än att lämna gatan eller parken innan man måste med blåmärken och skrapsår överallt. Oavsett om du är en aggressiv skridskoåkare eller de flesta rullar runt för rolighetens skull, är det alltid ett måste att bära rätt slags skyddsutrustning.

I den här kategorin hittar du skridskohjälmar, cykelhjälmar, handledsskydd, knäskydd, armbågsskydd och många andra typer av skyddsutrustning. Vi har utrustning för både skateboarding, rullskridskoåkning och hockey och i storlekar för både barn och vuxna.

60% av alla skridskorelaterade skador inbegriper barn under 15 år. Därför är det extra viktigt att bara barn använder skyddsutrustning när de rullar, skridskor, spelar roller derby, ishockey och rullhockey.

Om du väljer att köpa din skyddsutrustning här hos SkatePro, kan du vara säker på att all utrustning uppfyller europeiska och amerikanska säkerhetsstandarder.

Förhindra skador med rätt utrustning


Förutom att använda skyddsutrustning finns det några andra reservationer som begränsar risken att bli skadad när du är ute och skridskor.

  • Var försiktig med tricks och hopp.
  • Töm alltid dina fickor för alla hårda och skarpa föremål.

Dessutom är det alltid en bra idé att sträcka ut före och efter dina sessioner eller matcher.

För att sammanfatta: Om du tar dina reservationer och använder rätt skyddsutrustning kan du vara relativt säker när du utför stunts, spelar hockey eller ut och rullar.