×
MENY

Skidstrumpor

  Filter
Färger
Varumärken
Sko storlek
Kön
Föregående
Nästa
Sida 1 av 2

Varma sockar och skidstrumpor

När du är ute och åker skidor eller vandrar en kall dag, är det viktigt att ha ett par varma strumpor för att hålla dina fötter varma och behagliga under långt tid - även i kalla temperaturer.

I den här kategorin hittar du varma strumpor för både längdskidåkning, alpin skidåkning och snowboarding. Oavsett vad du väljer ur den här kategorin, kan du vara säker på att få ett par varma strumpor som ger dig både varma och torra fötter.

Det är också anledningen till att våra varma strumpor inte bara håller dig varm, utan också låter dina fötter "andas" så de håller sig torra från svett, och låter dig förbli varm efter en lång dag med skidåkning eller vandring.

De varma sockorna skyddar också dina fötter från hårda pjäxor. Därför är skidstrumporna du hittar hos SkatePro mjuka, sömlösa och når över pjäxkanten.

Det är viktigt att skidstrumpor passar bra och slätt runt skenbenet, så du inte får märken i huden. Några av våra sockar är extra tjocka vid smalbenet för att skydda benet mot tryck från snowboardskon eller skidpjäxan.

Ta med minst 2-3 par strumpor på en veckas skidresa, eftersom strumporna ofta behöver tvättas efter ett par dagars användning. Vi rekommenderar också att du tar med ett extra par strumpor i din pjäxbag/dagsryggsäck ifall dina skidsockar blir fuktiga eller våta.

Även för vardagsbruk

Ett bra par varma sockar är inte bara viktiga när du är ute och sportar i kallt väder. Ett par varma sockar är också avgörande om du arbetar utomhus under vintern för att hålla dina fötter torra, varma och behagliga.

Skötsel

För att ta extra bra hand om din nya investering, rekommenderar vi att du vänder dina varma strumpor ut-och-in när du tvättar dem - det är på insidan hudceller och smuts byggs upp. Vi rekommenderar även att du inte kör dina skidstrumpor i torktumlaren.