MENY
×

Underhållning - Alpinskidor

  Filter
Varumärken

Bra skid underhållning kommer förbättra hållbarheten av skidorna

För de flesta är det en no-brainer att en bra rengöring och underhållning av dina skidor håller dem i bra kondition och därmed förlänger deras livslängd. Här på SkatePro är vi mycket uppmärksamma på det faktumet och därför hittar du ett brett urval av olika skid underhållnings- och skid rengöringsprodukter.

Som ett gammalt ordspråk säger: "Den bästa sättet att komma i form igen är aldrig att komma ur form." Det samma kan sägas om ett par skidor. Ett av de bästa sätten att hålla dina skidor i topp skick är vallning. Det är lätt att göra och bör utföras regelbundet.

Så vallar du dina skidor

Innan vallningsprocessen är det viktigt att skidorna är så rena och släta som möjligt, för att ge materialen det bästa möjliga grundlaget för att absorbera vallan. Se också till att använda bas-rengöringsmedel innan vallningen.

I denna kategori hittar du alla de saker du har användning för till att förbereda dina skidor till en bra omgång vallning. Om du inte själv vill utföra denna process erbjuder SkatePro en Basic Alpin Skid vallning. Läs mer om detta här.