MENY
×

Pannlampa

  Filter
Varumärken
Lumen
Max distance
Tid på lägsta kraft
Tid på full kraft

En pannlampa är en användbar utrustning


I den här kategorin kan du hitta en strålkastare / huvudfackla. Vi har lampor som passar alla dina behov, oavsett om du är en papperspojke som behöver lite extra ljus tidigt på dagen eller en erfaren MTB-ryttare som njuter av spårritt i skogen sen på kvällen. Och som alltid är våra produkter av högsta kvalitet och funktionalitet.

En huvudbrännare är optimal i alla slags actionsporter på natten. De gör det möjligt att hålla händerna fria och enkelt orientera dig på till exempel skridskor, alpinski, rullskidor eller BMX, men även om du är orienteringslöpare behöver du en högkvalitativ strålkastare.

En pannlampa för att gå och en panlampa för skidåkning


Huvudlamporna kommer i olika utföranden med olika ljusstyrka och sätt att montera på huvudet, cykeln eller hjälmen. Mängden ljus som en lampa producerar mäts i lumen. I vårt sortiment hittar du lampor i intervallet 80 lumen till 5.000 lumen. 80 lumen är lämplig för en promenad på natten, men du vill inte lita för mycket på denna lampas styrka när du reser med högre hastigheter.

Vår toppmodell med 5.000 lumen kan verkligen lysa upp även de mörkaste skogarna. Med en räckvidd på upp till 325 m tänds avståndet, är det här inte en strålkastare som du ska använda om du kör, åka skridskor eller åka skidor i närheten av en väg eftersom det kan blända kommande förare.

Förutom att användas för actionsport, används också huvudfacklor av arbetare, som gruvarbetare, sök- och räddningsarbetare, kirurger och pappersposter, vilket ger dem en säkrare arbetsmiljö med handsfree-ljus.