MENY
Gear
Filter
 Pris
 Varumärken

Diabolo & Yoyo

Filter »

Diabolo

En diabolo är en rolig jonglering leksak för alla åldrar, även kallad diabolo på danska. Det är en enkel leksak oftast tillverkade av gummi med en metallkärna och medföljande nylon snöre kärna och två träpinnar. Du kan skapa många olika tricks med en diabolo, både ensam och med dina vänner. Diabolo leksak kommer från den kinesiska yoyo, men är utformad i andra materialer och storlekar.

Hur använder jag min Diabolo?

Den mest grundläggande rörelsen med Diabolo leksak är att jonglera den fram och tillbaka på snöret. När du behärskar det, kan du öva på att kasta diaboloen i luften och fånga den igen på snöret. Det är möjligt att utföra många olika trick med en diabolo, både med snöret, trä stav och med hjälp av kroppsrörelser. Dessutom kan flera diabolos spinna på ett snöre samtidigt.

Yoyo

En yoyo är en enkel och roligt leksak som har varit populär i generationer. En yoyo är utformad med två runda plattor med ett långt snöre i mellan.

Hur använder jag min yoyo?

Du bör börja med att fästa slutet av snöret till långfingret, och du kan kasta yoyoen i en jämn rörelse bort från dig, vilket vill få yoyoen att snurra. Om du behärskar det, kan du fortsätta till nästa nivå med tricks, som oftas utförs genom att göra ett ryck med handen, följt av tricks rörelse. Tricks kan både göras med snöre och ögla.

Trygg e-handel