×
Meny

Skateskydd 3-pack

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

Skateskydd 3-pack - skyddar dina armbågar, knän och handleder


Det är inte många saker värre än att sluta en dag med ett skrapat knä eller en armbåge eller kanske till och med en trasig handled. De 3-pack du finner i denna kategori innehåller skydd för armbåge, knä och handled för att undvika just det.

När det gäller skyddsutrustning finns det inget som heter kompromisser. Du vill ha de bästa skydden, och här hos SkatePro säljer vi endast testade skydd på hemsidan och i vår butik.

De 3-pack med skateskydd som vi har är av fin kvalitet och det finns ingen ursäkt för att inte använda ordentliga skydd när du övar på nya tricks. Många åkare hävdar att anledningen till att dem ej använder skateskydd är för att det är obahegligt att bära, men det är inte fallet längre.

Om vi ​​går 10-15 år tillbaka i tiden, kan det ha varit ett faktum, men sedan dess har det hänt mycket i både material och design. Materialen tillåter nu att huden andas och levereras med olika funktioner med målet att maximera luftflödet och ventilationen.

När du jobbar på att lära dig ett nytt trick är det alltid en bra ide att använda ett skyddsset. Det kan till och med ge dig det extra självförtroendet du behöver för att klara ännu mer avancerade tricks.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor