×
Meny

3-pack skyddsset

  Filter
Färger
Varumärken
Storlek

En skyddsett innehåller armbågs-, knä- och handledsskydd


Det är inte många saker värre än att sluta en dag med ett skrapat knä eller en armbåge eller kanske till och med en trasig handled. De 3-packs eller putsuppsättningar som de kallas också i detta avsnitt innehåller skyddsutrustning för knä, armbågar och handleder för att förbjuda det.

När det gäller skyddsutrustning finns inga sådana saker som kompromisser. Du vill ha det bästa skyddet, och här på SkatePro har alla våra redskap testats innan det slutar sälja på vår sida och i våra butiker.

Våra 3-pack-dynor är topp kvalitet, och när du är ute och försöker med nya tricks eller gör snabbkörning, finns det ingen ursäkt för att du inte bär den rätta skyddsutrustningen. Medan vissa ryttare kan hävda att anledningen till att de inte bär skyddshandskar är att dynorna är mycket obekväma, så är det inte så.

Om vi ​​går 10-15 år tillbaka i tiden, kan det ha varit ett faktum, men sedan dess har det hänt mycket i både material och design. Materialen tillåter nu att huden andas och levereras med olika funktioner som syftar till att maximera luftflödet och ventilationen.

När du arbetar på ett nytt trick som har en kuddeuppsättning är det alltid en bra idé, och det kan till och med bara ge dig den extra förtroendehöjden så att du kan dra av ännu större stunts.

SkatePro