×
Meny

Säkerhetsutrustning till skidor

Bra att veta

Bra skidåkning kräver bra skydd

Att hitta rätt skyddsutrustning för skidåkning kan bli ett äventyr i sig. Men frukta inte! Vi täcker dig från topp till tå, bokstavligt talat. Och det handlar inte bara om säkerheten som utrustningen ger dig, utan också den mentala säkerheten som låter dig få ut det bästa av dagen. Du kommer märka att skidskydd automatiskt gör dig snabbare, mer självsäker och villig att lära dig och utforska mer.

Skyddsutrustingen du behöver när du åker skidor

Skydd för skidåkning börjar med hjälmen och det har vi mycket av, så det är bara att välja din stil. Något som är värt att notera är hjälmarna med Mips-teknologi som även skyddar ditt huvud från smällar som kommer från sidan.

När det kommer till ryggskydd, vilket är ett bra och enkelt sätt att vara på den säkra sidan när det kommer till skador på din ryggrad. Dessa skador kan vara väldigt obehagliga, så varför inte minimera risken för dem när du kan?

Samma sak när det kommer till Crash Pants. Höftskador är rätt vanligt bland skidåkare och ingen vill förstöra skidsemestern med en krasch andra dagen.

För de mest extrema snöälskarna, är det viktigt att vara förberedd med lite lavinutrustning också. Om du planerar att åka off-pist i den orörda djupsnön, så är denna typ av skyddsutrustning för skidåkning ett måste.

SkatePro