×
Meny

Skydd Skidor

Bra att veta

Skydd Skidor - Varför ska man ha det?

Att hitta rätt skyddsutrustning för skidåkning kan bli ett äventyr i sig. Men frukta inte! Vi täcker dig från topp till tå, bokstavligt talat. Och det handlar inte bara om säkerheten som utrustningen ger dig, utan också den mentala säkerheten som låter dig få ut det bästa av dagen. Du kommer märka att skydd för skidor automatiskt gör dig snabbare, mer självsäker och villig att lära dig och utforska mer.

Skyddsutrusting Skidor - De viktiga delarna

Skydd för skidåkning börjar med hjälmen och det har vi mycket av, så det är bara att välja din stil. Något som är värt att notera är hjälmarna med Mips-teknologi som även skyddar ditt huvud från smällar som kommer från sidan.

När det kommer till ryggskydd, vilket är ett bra och enkelt sätt att vara på den säkra sidan när det kommer till skador på din ryggrad. Dessa skador kan vara väldigt obehagliga, så varför inte minimera risken för dem när du kan?

Samma sak när det kommer till Crash Pants. Höftskador är rätt vanligt bland skidåkare och ingen vill förstöra skidsemestern med en krasch andra dagen.

För de mest extrema snöälskarna, är det viktigt att vara förberedd med lite lavinutrustning också. Om du planerar att åka off-pist i den orörda djupsnön, så är denna typ av skydd för skidåkning ett måste.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor