×
Meny

Rullskidor delar

Rullskidsutrustning och rullskidsdelar för att hålla dig rullande


Precis som alla andra fordon för transport, behöver en uppsättning rullskidor också lite underhåll. Även om du tar hand om din rullskidutrustning behöver du vid någon tidpunkt byta ut några av rullskidsdelarna. En av de första sakerna som kan behöva en ersättare är lagren. De flesta skridskor, skateboards och tricks sparkcyklar använder samma lager, men lagren för rullskidor är vanligtvis lite större. En annan stor skillnad på bakhjulet är nålslagret som kan behöva bytas ut.

Förutom lagren innehåller denna kategori alla delar som behövs för att hålla rullskidorna rullande, men vi rekommenderar alltid att du använder lite tid efter varje session för att rengöra rullskidorna och smörja de rörliga delarna av hjuluppställningen. Detta kommer både att ge dig en mjukare körning, men det kommer också att öka livslängden och hållbarheten hos rullskidsdelarna - skjuta upp en ersättare, vilket sparar lite pengar på lång sikt.

Vissa behöver använda rullskidbromsar


Det finns flera olika rullskidbromsar på marknaden, och inte alla rullskidåkare använder till och med ett bromssystem, eftersom det finns olika sätt att få dina rullskidor till ett helt stopp. För nybörjare rekommenderar vi alltid ett rullskidbromssystem, eftersom det finns många andra tekniska aspekter av rullskidåkning som du vill fokusera på att lära i början av din rullskidskarriär.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor