×
MENY

Longboard Hjul

  Filter
Färger
Varumärken
Hjul diameter
Hjulbredd
Hjul hårdhet

Bra att veta

Oavsett om du letar efter ett par longboard-hjul för att ersätta dina slitna longboardhjul, letar efter en uppgradering av dina hjul eller letar efter ett par longboard-hjul för att anpassa utseendet på din longboard kan du vara säker på att hitta den här .

Longboard hjul

Longboard hjul är oftast större och mjukare än normala skateboard hjul. Ju större diametern är desto mer fart och mjukare gummi för bättre grepp - Båda är bra för cruiser stil på longboards.

Cruiser hjul

Till att Cruise runt på gatorna föredrar de flesta longboard åkare att använda de mjukare hjulen, även om deras toppfart och acceleration förlorar en del av det. Anledningen till detta är att mjuka hjul har bättre stötdämpning, och är därför mer bekväm att köra på när du är på dåliga vägar.

Longboard hjul för att glida

Att glida med ett par hårda hjul är vanligtvis det bästa valet. Först och främst eftersom de har mindre grepp, eftersom detta gör det lättare att glida / halka, utan också därför att hårda hjul är mer hållbara. När hjulen utsätts för glidande, blir de mer slitna än normalt körning, och här är det ofta bäst med hårda hjul.

Downhill longboard hjul

För utförsåkning skulle man kunna tro att hårda hjul gav mest mening att använda, på grund av den ökade hastigheten, men det är i de flesta downhill skaters optik inte fallet. Skälet till denna situation är att man uppnår hög hastighet nedför - en så hög hastighet att det kan vara svårt att vända utan att hjulen slirar. För att säkerställa de bästa mot denna användning brukas mjukare hjul med bättre grepp, eftersom det föredras av de flesta situationer där vägarna kan vara svåra.