×
Meny

Rullskridskor & inlines

Bra att veta

Inlines och rullskridskor till alla

Hos SkatePro hittar du skridskor för barn, kvinnor och män i alla åldrar och på alla nivåer. Inlines och rullskridskor återfinns i ett stort antal versioner som är avsedda för olika ändamål. Den mest använda modellen är inlines i vilken hjulen befinner sig i ett brett intervall. Men det finns också många anhängare av rullskridskor där hjulen sitter parvis som på en skateboard.

Inlines

Det finns olika inlines till disciplinerna kondition, snabbhet, rullhockey, gata / aggressiv och freeskating. Inlines rullar bättre och är mer stabil riktning än rullskridskor, vilket gör att du inte så lätt falla fram eller bakåt. Som inlines är den mest populära typen av skridskoåkning, det är också där du hittar det största urvalet av både skridskor och reservdelar.

Rullskridskor

Rullskridskor är alltför många original skridsko och fortfarande har en stor grupp anhängare. Kör teknik är något annorlunda, och vissa tycker att de är lättare att kontrollera. Rullskridskor är också känd som retro skridskor sedan de först kom ut på marknaden. Vissa vuxna föredrar därför också retro rullskridskor, eftersom deras första rullskridskoåkning erfarenhet började på ett par side-by-side. Det handlar om smak och nostalgi. Inom Derby sport är det standard att använda vanliga rullskridskor, och de är också optimalt för dans och disco skridskoåkning.

Om du är osäker på vilken typ av rullskridsko du ska välja, kan du läsa mer om de olika rullskridkotyperna i vår guide till att köp av rullskridskor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor