×
Meny

Bromsklossar till rullskridskor

Byt tå stoppet innan alla är slitna


I den här kategorin hittar du vårt utbud av rullskridkso broms och tå stopp. De flesta fyrhjulingar levereras med förmonterade rullskridskobromsar.

Bromsarna är en viktig del av ett par rullskridskor, och det är en av de delar som kommer att slits ut vid någon tidpunkt. Men oroa dig inte. Rullskridskobromsarna eller tå bromsarna, som de kallas också, är väldigt lätta att byta ut. Du behöver bara några verktyg och några få minuter av din tid. Det finns ingen anledning att föra dina skridskor till skridskobutiken eftersom det är enkelt att ersätta.

Ett bra råd är att du inte ska vänta tills tån stoppar är alla slitna innan du byter dem. Om du väntar till det sista ögonblicket kan det vara svårt att få av rullskridbromsarna från skridskorna. Om detta redan har hänt, ska du ge vårt stöd ett samtal eftersom de kan ha några bra råd om hur du får dem att lossa.

Vi har också bakre bromsar


De flesta tåbromsar i vårt sortiment är universella och passar nästan alla fyrhjulingar på marknaden. Du hittar också några bakre bromsar för fyrhjulingar. Det här är en säkerhetsåtgärd som är mycket uppskattad för dig som åker mycket ut i trafiken.

I motsats till rullskridskor och inlineskridskor bör alla fyrhjulingar ha förmonterade tåhållare. I den här kategorin hittar du bara tåstopp och rullskridskostopp. Om du letar efter bromsar för dina rullskridskor eller inlineskridor bör du kolla in denna kategori.

SkatePro