MENY

Springcyklar till barn

Att köra springcykel är lätt att lära

Om ditt barn kan gå, kan det använda en springcykel. Ditt barn kan komma snabbt i gång, och du vill se dem have succes och rolig hela vägen.

En springcykel är den perfekta sätt att lär de första trin i att cyckel med pedaler. En springcykel ger ditt barn möjlighet för langsomt att hitta balancepunktet, utan att øge risikoen för att falde. Första skridt är att ha cyklen mellan benene medan man går med den. I annat skridt sitter barnet och sparker sig fremad med benene. På ingen tid lyfter barnet fötterna från jorden och triller längre och längre.

Vi rekommenderar en hjälm som ett minimum av beskyttelsesudstyr, på trods av den göra risiko för att falde. Albuerne är udsat för slag, därför kan albuebeskyttelse rekommenderas i begyndelsen.

I denna kategori hittar du ett godt urval av gode och billiga løbecykler till barn. Alla vores løbecykler är både till pojkar och tjejer.

Springcykel vs Støttehjul

På en springcykel styrer barnet genom luta sig från sida till sida, som det ville på en vanlig pedalcykel. Denna sätt att styre på, hjälper med att utveckla barnets balans. Støttehjulene man montera på pedalcykler har en tendens till att ram barnets hæle, när det ska sætte av.

Att ha fötterna på jorden är en mindre skræmmende oplevelse för barn, än att ha fötterna løftet upp på pedalerne. Fötterna är frie och redo till att redde ett fald.

Løbecykler har lägre vikt än pedalcykler med støttehjul, så børnene kan lätt løfte løbecyklen över forhindringer. Intet behov för att mor kommer och hjälper med att få cyklen upp på fortovet. Har cyklen sat sig fast? Bare stå tillbaka och nyd ditt barns succes med att frigøre sig själv och sin cykel, inte ett frustreret barn, men synet av succes och prestation.

Från springcykel till vanlig pedalcykel

Da en springcykel grundlæggende är en vanlig cykel bare utan pedaler, virker skiftet till en vanlig cykel som ett mindre spring än från en cykel med Støttehjul.

Ett tip till när ditt barn vokser från till løbecyklen och har användning för att få en regelmæssig cykel med pedaler. Du kan ta bort pedalerne och med strips fastgöra pedalarmene till rammen. På denna sätt kan barnet vänja sig till den stora cykel, innan det ska bekymre sig om pedalerne. När balansen på den stora cykel är som, är det lätt att implementere pedaler.