×
Meny

Strumpor

  Filter
Färger
Varumärken
Sko storlek

Vilka rullskridsko strumpor är bäst för rullskridskoåkning?

Att bära rullskridsko strumpor är en enkel åtgärd för att öka komforten när du åker. De bästa strumporna ger dig maximal komfort så att du kan njuta till fullo utav upplevelsen. Dessa strumpor är specifikt designade med rullskridsko åkning i åtanke, med vadderingar som förhindrar blåsor och skyddar dig från ömhet i allmänhet.

Utöver komfort så är inlines strumpor och rullskridsko strumpor designade för att avleda och absorbera fukt. Kom ihåg att om du inte använder bra strumpor när du åker så kommer svett att samlas inuti kängan, vilket leder till dålig lukt. Rullskridskoåkning är ofta en högintensiv sport, så det rekommenderas att du byter strumpor regelbundet.

Inlines strumpor - se till att du får rätt storlek

Det kanske är givet, men att välja rätt storlek på dina strumpor har en stor påverkan komforten under din session. Det är viktigt att dina strumpor når över cuffen av dina rullskridskor för att förhindra skavsår. Detta förklarar varför många åkare väljer att bära knästrumpor. Se bara till att du inte bär alltför långa strumpor, då det kan leda till att strumporna glider runt i kängan.

Ett annat sätt att maximera komfort när du åker är att använda ett par Sulor - Rullskridskor.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor