×
Meny

Freeskates Underhåll

Bra att veta

Freeskates underhåll håller dina skates i toppskick

När du tar dig in och ut på trafikerade gator med dina freeskates är det viktigt att allt fungerar som det ska. För att försäkra dig om detta är det bra att genomföra underhåll på dina freeskates med jämna mellanrum.

I den här kategorin hittar du en mängd olika produkter som hjälper dig att underhålla dina freeskates. Detta inkluderar kullagerrengöringsmedel och smörjmedel samt desinfektionsmedel för att hålla dina freeskates fräscha.

Freeskates verktyg håller dina skates i trim

Oavsett om du behöver byta ut några delar eller bara vill försäkra dig om att din setup är ordentligt monterad och säker, så är verktyg för freeskates viktiga för alla åkare som gillar spänningen i att glida genom livliga stadsmiljöer.

Den viktigaste produkten i den här kategorin är multiskate-verktyget. Detta praktiska verktyg är värt att ha med sig när du åker freeskates eller inlines, om du behöver göra några brådskande reparationer. De olika verktygen varierar lite från modell till modell men de flesta innehåller verktyg som skruvmejslar, kullagerutdragare och insexnycklar.

Om du har försökt reparera dina freeskates och de fortfarande inte fungerar som du vill kan du gå över till vår kategori Delar - Freeskates. Där kan du utrusta dig med en mängd olika delar för att reparera dina freeskates.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor