×
MENY

Annat

Allt du vill ha

I den här kategorin hittar du en bred variation av allt från tröjor och gummiarmband till "Footies" och vattenflaskor. Kort och gott, ett överflöd av diverse accessoarer och kläder.

Gummiarmband: En modern klassiker

Detta lilla armband i gummi dök upp på 1980-talet, men blev ett måste-ha år 2004 - sedan dess har de färgglada gummiarmbanden varit populära i vågor. Förutom gummiarmband från våra märken, har vi dessutom gjort en rad anpassade armband från SkatePro. Det finns till och med en SkatePro-nyckelring i gummi!

Om du behöver lite stöd för din fotled eller ett svettband så är kategorin "Annat" rätt ställe att leta. Vi har Footies med kvalitet från Powerslide och Ennui som ger din fot lite extra stöd, komfort, skydd och gör att vilka boots, skridskor eller skor som helst, sitter bättre.

Få looken

Tröjorna du hittar i den här kategorin är gjorda för skating. De flesta skate-tröjorna är kortärmade och designade för en bekväm passform som låter dig röra på kroppen, vilket är nödvändigt när du är ute och skejtar.

Skate-tröjor är inte bara för de som skejtar. Tillsammans med andra streetwear och urban wear, så har skate-tröjan hamnat i garderoben hos mainstream fashionistas’ och är ett väldigt populärt val både för jobb och nöje.

Get with the pros

Vi på SkatePro är passionerade människor. Många av oss jobbar inte bara med skating, sparkcykelåkning och skidåkning, utan åker även själva. Så självklart var vi tvungna att lansera vår egna SkatePro klädkollektion. I den här kategorin hittar du våra SkatePro-kit, det perfekta sättet att lägga vantarna på vår grymma klädkollektion.