×
Meny

Aggressive Inlines

  Filter
Varumärken
Sko storlek
Hjul diameter
Hjul hårdhet
Ramtyp

Bra att veta

Aggressive Inlines för trick och freestyle

Om du vill använda dina inlines för trick och freestyle är ett par aggressive inlines rätt val för dig. Aggressive är en stil inom skating, där avsikten är att göra olika extrema trick. Med aggressive inline skates, får du en inline som kan användas i olika grinds, airs, cess slides, switchups och samtidigt tåla hårda landningar.

Vad kännetecknar aggressive inline skates?

Aggressive inlines har ofta en mycket robust och tålig känga som måste tåla hårda stötar och slag och samtidigt skydda foten. Hjulen är mycket små, eftersom det inte är nödvändigt att köra fort på aggressive inlines, eftersom de är gjorda för tricks. Dessutom gör hjulstorleken också att de inte kommer i vägen vid tricks, t.ex vid grinds.

En aggressive inline består av flera delar: Boot, innersko, cuff och ram (frame / blad), där hjulen är monterade. Dessa delar är löstagbara, dvs du kan ändra delar av din aggressive skate som är slitna eller skadade. Ramen är oftast den del som snabbast slits. Istället för att byta hjulen, kan du byta ut hela ramen och därmed få möjlighet för att ändra hjulinställning. Precis som du kan välja en frame med endast två hjul och en platta i mitten som gör det lättare att utföra grinds. Om du vill veta mer om hjulinställning, kan du läsa vår Aggressive inlines guide .

Hur kan jag använda min aggressive inlines?

Bland annat så kan en aggressive inline används till street skating och till parkåkning. Street skating eller freestyle skating sker på gatorna i områden som inte specifikt är gjorda för tricks. Här är konsten att använda vardagliga föremål, såsom räcken och trappor, som hinder. En viktig del av street skating är att vara kreativ och hitta bra hinder.

Park skating pågår i skate parker som är utformade för just tricks. Ett flertal specialbyggda hinder gör det möjligt att ständigt bli bättre på olika trick.

SkatePro
Dataskyddsförordning Cookies Köpvillkor