×
Meny

Aggressive Inlines

  Filter
Färger
Varumärken
Sko storlek
Hjul diameter
Hjul hårdhet
Ramtyp

Bra att veta

Aggressive Inlines för trick och freestyle

Om du vill använda dina inlines för trick och freestyle är aggressive inlines rätt val för dig. Aggressive är en stil inom skateing, där avsikten är att göra olika extrema trick. Med aggressive inlines, får du en inline som kan användas i olika grinds, airs, cess slides, switchups och samtidigt tål hårda landningar.

Vad kännetecknar aggressive inlines?

Aggressive inlines har ofta mycket robust och tålig känga som måste tåla hårda stötar och slag och skydda foten från att falla. Hjulen är mycket små, eftersom det inte är nödvändigt att köra fort på aggressive inlines, eftersom de är gjorda för tricks. Dessutom gör hjulstorleken också att de inte kommer i vägen vid tricks, som exempel att grinda.

En aggressive inline består av flera delar: Boot, innersko, cuff och ram (frame / blad), där hjulen är monterade. Dessa delar är löstagbara, dvs att du kan ändra en del av din aggressive skate som har slitna eller skadade. Ramen är oftast den del som snart blir slitna. Istället för att byta ett däck, byta ut hela ramen och därmed ändra hjulinställning. Precis som du kan välja ett blad med endast två hjul och en platta i mitten som gör det lättare att mäta. Om du vill veta mer om hjulinställning, kan du läsa vår Aggressive inlines guide .

Hur kan jag använda min aggressive inline?

En aggressive inline kan innefatta används till street skate och tillparkåkning. Street skate eller freestyle skating sker på gatorna i områden som inte specifikt gjorda för skateboard-tricks. Här är konsten att använda vardagliga föremål, såsom räcken och trappor, som hinder. En viktig del av street skating är att vara kreativ och hitta bra hinder.

Park skating pågår i skatte parker som är utformade för tricks. De många specialbyggda hinder gör det möjligt att ständigt bli bättre på olika trick och göra en rad olika tricks vid användning av hinder.

SkatePro